Én azért vagyok 32ezüst, mert...
1. Az úgy volt, hogy először laMer/lamer voltam minden fórumon. Éreztem a mindenség tengerének jelenlétét, és közben tudtam, hogy nem tudok semmit, számítástechnikai kifejezéssel élve, lamer voltam. De aztán egyre többet kezdtem tudni, és egyre több helyről tiltottak ki...
Szóval nem akartam a régi nevemmel visszamenni, hát lettem 30ezüst. Júdás pénze után szabadon, mint elsőszámú közellenség.
De aztán úgy is kitiltottak...
És lettem 31ezüst...
Most 32-nél járok.
2. Manapság mindent pénzben mérnek... Akkor sikeres egy ország, ha jó a GDP-je, akkor értékes egy ember, ha sokat keres... Jézus vajon mennyit ért? Hát, ha megkérdezzük többször bérmálkozott miniszterelnökünket, szerintem gondolkodás nélkül rávágja, hogy 30 ezüst + áfa. És hát én végülis Jézust és mondandóját szeretném képviselni, amennyire tőlem telik...
3. Beszélni ezüst.
4. Megérem a pénzemet.
És akkor az aláírásomról...
ΝΙΨΟΝΑΝΩΜΗΜΑΤΑΜΗΜΩΝΑΝΟΨΙΝ:
Az egyik legrégebbi ismert palindrom egy bizánci (ma Konstantinápoly) templom keresztelõkútjának görög nyelvû felirata:
"Nipson anomemata me monan opsin", "Vétkeimet is mosd le, ne csak az arcomat"
Az egész úgy kezdődött, hogy álmomban Istennel beszéltem... És egy kérdést hagyott nekem, hogy életemet ennek megválaszolásának szenteljem: hogyan lehetek olyan tiszta, hogy az Ő országában helyem legyen?
És az avatáromról is akkor:
itt a nagyított képe:
Kód:
<<<<>>>>>>
_>><<<<>>>>>>>>>
\<<<<< < >>>>>>>>>
<=<< <<<<<<<>
<< @ _/ <<<<<<>
< \ / \ >>>>> ____
| | | <<<<<>.__.----------((- \\\\
o_| / >>> \ \\\\ \\\\\\\
| ._ \ \\\\\\\\\\\\\\\\
| / / / \\\\\\\ \\
.______/\/ / / / \\\
/ __.____/ _/ ________( /\
/ / / ________/`---------' \ / \_
/ / \ \ \ \ \_ \
( < \ \ > / \ \
\/ \\_ / / > )
\_| / / / /
_// _//
/_| /_|
De aztán egyszer megláttam a hírt, hogy "Kokárdáért ütött a zsidó". És szóhoz sem tudtam jutni... Szavak híján, szolidaritásból átszíneztem nemzeti színűre a kis lovacskámat...