Na jól nézeeeek ki!
Igazán nem hiszem hogy bármelyikőtök szíve szerint való ez a vita , ami látszólag(vagy valóban) énértem(miattam) válik egyre mélyebbé!
Idézet:
Tamás már előtte i kezdte fekete báránynak érezni magát itt a fórumon.
Célzott is rá értesítő kapcsán amikor valamiért nem kapott. (ha jól emlékszem listát emlegetve)
A konkrét "lista" , amikor feliratkozol egy témára kapod az értesítőket!
No ezek maradtak el amikor az Adminnak írtam egy levelet , mely szerint nem értek egyet a törlésével, de ő tudja és megteheti amit tesz!
Nehogy most Tamást is belevigyük még ebbe a nekemsemjó vitába!
Csak leírtam milyen lista maradt el 3-4 napig!
Erikáék igyekezete amint azon dolgoznak hogy építő legyen a fórum, engem mindenben hálára kötelez.
Az hogy "lehetetlennek" tartják egy , az Igéről,azt szakaszokban tartandó megtárgyalást amit javasoltam, mondjuk engem is elkeserített, és megdöbbentem tőle, de el kell ismernem van valami alapja !
Különbözően vagyunk még optimisták is!
Ezért is hívtam volt meg "Apológia"név mögött bújó Miklóst, mert visszaolvasva, mindenki kis kételkedés után elfogadta mint aki ennek a tudománynak képviselőjét!
Az Úr kezében volt a levelem és ezt bizton mondom , Rajta múlt hogy megtalálta Miklóst! Így ebben reménykedem , hogy színre lép közöttünk, és értelmes mederbe tereli még (számomra néha)Magda értelmetlen , kérdéseit is!
Tivadar abban látja itt a gondot , hogy fehér holló számba mennek azok az építő beírások, amiket magáévá tehet itt!
El kell ismerni , más -más szinten éli meg mindenki a hitét , és más a megszerzett tudása is! Szeretne ő is kapni valamit , mert adni ad azt el kell ismerni!
Ez is egészséges hitre vall , hogy épülni akar !
QuoVadis
Ő a sok értelmetlennek látszó vitában kifáradt (de nem beszélem beléd) és az értelmét , hasznát is szeretné az eltöltött ittlétének!
Ha nem így van akkor ugyanis kerek perec vakvágány számára a fórum!
Nem kapott tőle semmit!
Asszem én így látom!
Borítottam a b...t viszem a balhét érte!
Azon mindenki (10telet akivételnek) elgondolkodhat hogy mit is adhat a másiknak itt!
Szeretettel Tamás