Cikkek

Örömteli Mikulás

Ebben az évben többnapos Mikulás ünnepség részesei voltak iskolánk tanulói.

December 5-én az első osztályosok az Északi-lakótelepi óvodába látogattak el. Először egy vidám jelenetet adtak elő majd minden gyereket és óvó nénit megajándékoztak a saját maguk által készített papírmikulással és szaloncukorral.
Másnap az iskolában folytatódott az ajándékozás. A "valódi- Mikulás látogatott el hozzánk Alexa Imre presbitertestvérünk közbenjárásával. Neki ezúton is köszönetünket fejezzük ki.
A tornateremben összesereglett gyermekek énekekkel köszöntötték a "nagyszakállút -, majd az első osztályosok műsorát tekinthették meg. A vendégek között köszöntöttük az egyházközségünkben működő Baba-mama kör anyukáit és gyermekeit is. Ezután az osztályteremben átvehette minden tanuló az ajándékcsomagját - a legkisebbek nagy meglepetésére személyesen a Mikulástól.
A Mikulás ünnepség zárása a csütörtök délutáni karaoke verseny volt. Ekkor a bátor, jól felkészült versenyzők kipróbálhatták énektudásukat. A megmérettetés végén valamennyien jutalomban részesültek.
Az este egy vidám zenés-táncos bulival ért véget. A szülői munkaközösségek támogatásával egy rögtönzött büfé segítette, hogy a gyerekek valóban jól érezzék magukat. Köszönet minden jó szándékú segítőnek!
A jól sikerült rendezvény után kíváncsian várjuk a jövő évi Mikulást!
Kiss Éva tanítónő

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél