Cikkek

VISSZATEKINTÉS - Táboraink

- Táboraink


Négy tábort szerveztünk 2007-ben gyermekeinknek, 100 fölött volt összesen a résztvevők száma. Hálásak vagyunk Istennek a gyermekekért, a szülőkért, hogy fontosnak tartották, hogy az Ige mellett, lelkileg is táplálkozva töltsék a vakáció egy részét csemetéik.
Az angol táborban és az ifjúsági táborban fiataljaink az Ige mellett, igazi közösségben "növekedhettek a kegyelemben-.
A Váchartyánban tartott hittantábor több esemény miatt is felejthetetlen marad. A testi örömök mellett a lelki táplálékról is gondoskodtunk. Szerepelt a programban a kézművesség (fafaragás, nemezelés, kincses dobozkészítés...), labdajátékok, akadályverseny, számháború. Lelki táplálékul a pusztai vándorlás feldolgozása szolgált. Felépítettük a Szent Sátrat, és csodaként éltük át, hogy a környéken mindenütt esett, felettünk derült maradt az ég, amíg be nem fejeztük a sátor építését, utána a szivárványban gyönyörködhettünk, hálásan gondolva az Istennek az emberekkel kötött szövetségére. Kiváltságosnak tartjuk magunkat, hogy Erdőkertesen templomot építhetünk.
A bálványosi táborunkat azoknak a gyerekeknek szervezzük, akik hitüket példamutatóan gyakorolják, rendszeresen járnak hittanra és gyermek-istentiszteletre. Tíz éve szervezzük ezeket a "jutalom- táborokat (ezúton is köszönöm a szülőknek a támogatást). Az idén az Isten országáról szóló példázatokból dolgoztunk fel, fürödtünk a Balatonban, sokat játszottunk, énekeket tanultunk. Az idei sláger most is itt cseng a fülemben: "Mielőtt a világ meglett...- Szuhai Zsófia

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél