Cikkek

Felújítási terveink 2012-ben

 

„Ha az Úr nem építi a házat, hiába dolgoznak azon annak építői." (Zsolt 127,1)

Mint minden tervünkhöz, cselekedetünkhöz, a jövő évi felújítási és karbantartási munkálatainkhoz is az Úr áldását kérjük. A jó gazda tudja, hogy eszközeit, épületeit állandóan ápolnia, javítania és fejlesztenie kell. Mi pedig egyházközségünk ingóságainak szeretnénk jó gazdái lenni. Mindig a legégetőbb feladatok és az anyagi erőink határozzák meg a soron következő munkákat.

Így kerül most sorra a gyülekezeti nagyterem padlójának felújítása. A kivitelező ütemezése szerint január 5-én kezdődik a betonozás, amely a hónap végéig el fog tartani. A következő bő hónap (kb. március 9-ig) a beton kötéséhez szükséges pihenési időre megy majd. Ezalatt már korlátozottan lehet használni a termet. Majd még két-három hetet vesz igénybe a burkolás. Mindez azt jelenti, hogy április elején kapjuk vissza teljes egészében a megszépült nagytermünket. Addig megértést és türelmet kérünk kedves Testvéreinktől.

Másik nagy vállalkozásunk a Kárász utcai házunkban a lelkészlakások kialakítása. Ebben az évben megkezdjük a víz, a csatorna és a fűtés alapvezetékeinek a lerakását. Szeretnénk elvégezni az aljzatbetonozást és a válaszfalak beépítését. Az itteni munkálatok beindítását az amerikai testvérgyülekezetünktől kapott céltámogatás teszi lehetővé, a teljes befejezéshez azonban nagy szükségünk lesz Testvéreink adományaira és téglajegyeire, - ahogyan azt elődeink is megtették a háborús időkben az új templomukért.

A már eddig is elvégzett tervező, előkészítő, szervező munkákért köszönetet mondunk Vesmásné Zákányi Ildikó, Köblös Endre, és Kiss Edit testvéreinknek.

Köszönjük a Vízhányó családnak a vásárok rendezéséhez adományozott egyedi tervezésű kovácsoltvas állványokat.

Nemes Gábor

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 134, összesen: 263236