gyunyika írta:
Kedves Ezüst. Kegyelem és békesség adassék neked.
Köszike, ez jól jött, megkaptam...
gyunyika írta:
A megtérés a gondolkodás megváltoztatása, illetve odafordulás Istenhez.
1.Bűnbánat. Ha fájnak a bűneid, ha üres az életed,kilátástalan, és nincs megoldás akkor elgondolkozol hogy mit tegyél. Ha hallottál már Jézusrol, egyre jobban és sűrűbben eszedbejut hogy talán Ő, lehet hogy Ő a megoldás. Keresed és rájössz hogy vele csak tisztaságban lehet közösséged. Ekkor kezdenek a bűneid fájni, ekkor jutsz el a bűnbánatra.
Kinek ne fájnának a bűnei? Legfeljebb egy pszichopatának. A többiek általában észreveszik, hogy valami nagyon nincs rendben az életükben.
Hogy lehetsz tiszta? Az ember tökéletlen, úgyis mindig tele lesz bűnökkel... Az, hogy meg van neki bocsátva, az még nem jelenti szerintem azt, hogy tiszta is lesz tőle... Vagy igen?
gyunyika írta:
Most kezdődhet a megtérés!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bűnvallás: lehetőleg egy hívő jelenlétében imádságban kéred a bűneidre a bocsánatot. a bűneidet írd fel egy papirra, mindet a legkisebbet is.
Félő, hogy egy nagyobb papírlapra lesz hozzá szükség... Talán DVD-re kéne kiírni... De annyit meg már én nem tudok megjegyezni...
Nem elég minden parancsolatra 1-1-et?
gyunyika írta:
Megtagadod a bűneidet. " Eddigi életem nem."
Behívod Jézust az életedbe: " Jézus Krisztus igen rád mondok igent. Kitárom életem ajtaját és befogadlak mint uramat és megváltómat. Te irányítsd az életemet. Tégy olyanná amilyennek akarod hogy legyek. Ámen.
Jézus bejött az életedbe. Új ember lettél.
Na, ezt ugyan minden nap megcsinálhatom, vagy naponta 5x, mint a muzulmánok, akkor se leszek más...
gyunyika írta:
Mond el másoknak is. Imádkozz, olvasd a Bibliát.
Kivánom hogy átéld ezt .
Hidd el hogy Jézus benned lakik szentlelke által, és hogy üdvösséged van
Az enber életviteléből látszik hogy megtért. Amit eddig szivesen csinált azt most nemigen szereti csinálni. Vágyik a biblia után, imádkozni szeretne, de nincs rá alkalom, minden közbejön hogy nesikerülj!!!!!!-most láthatod hogy MEGTÉRTÉL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az ördög mindent elkövet hogy vissza tartson ezektől a dolgoktól. [ez 1példa]
Nem egy ugyanolyan függőségről beszélsz, mint akármilyen másik, mint pl. alkohol, drog, stb..?
Ha tudod, hogy Jézus benned lakik, akkor mi után kéne még vágyni?