Megpróbálok válaszolni. Ha kihagyok valamit, majd igyekszem pótolni.
Nem vagyok a struccpolitika híve, de nem a tüntetésben látom a megoldást, megszólhattok érte, de én a tömeges indulatkeltésnek akkor sem vagyok a híve. Mert ezzel nem változik semmi. Akkor fog változni valami is, ha Isten eljön a világba, addig meg egyre nagyobb lesz a fejetlenség a világban. Ennek meg kell lennie, ki kell bírni. És türelmes elfogadással még mindig könnyebb elviselni, mintha feleslegesen ébren tartjuk az indulatainkat. Mert Orbán akkor is gyűlöletpolitikát folytat.
Azt, hogy FM pontosan mit értett a király szó alatt, azt én sem vettem ki teljesen egyértelműen, de az én Uram az az egy, akit Ti is tiszteltek, Aki hármas személy, szerintem FM is erre gondolt /nem az

re/
Tanulok, harmadéves vagyok, és még van ugyanennyi, ami rengeteg pénzt emészt majd fel a családunktól. Anyám így is a főállása mellett takarít, ami nagyon kemény munka. Tisztában vagyok az új adókkal, higgyétek el
Nem vagyok híve Gyurcsánynak, tényleg nem, de nem látok olyan személyt, aki alkalmasabb lenne, nincsen számomra egy alternatíva sem, sem jobb sem baloldalon, akire azt mondanám, hogy Ő biztosan jobb lenne..
Azt az állításomat is fenntartom, hogy nem jó a köznépnek /mellesleg odatartozónak vallom magamat is/ mindent tudni. Mert beleszólni nem tudsz semmibe se, de az nem fair, hogy az emberektől minden reményt elszedjenek. Nem tudom jobban leírni.
Pl. van egy pék, aki több tíz évet végigdolgozott, maszekolt mellette, megtette az állampolgári kötelességét, fizetett adót, nevelte a gyerekeit, szüleiről gondot viselt..stb.
Élné nyugdíjaséveit, erre ahelyett, hogy végre megnyugodhatna, képébe vágják, hogy hiába dolgoztál becsületesen, nem volt semmi értelme, mert az ország csődbe ment, a pénzt elsikkasztották. És Józsi bácsi tud valamit is tenni? Semmit, csak nekikeseredik, hogy akkor ő miért is dolgozott??
A politika egy bizonyos réteg dolga, a kiszivárogtatott infókat meg kell szűrni.
A szakadékos képre visszatérve, OK leveszem a kendőt, de nem én döntök arról, hogy merre menjek tovább. Ebben az esetben nem. Arról tudok dönteni, hogy hiszek-e Jézus Krisztusban, de arról már nem, hogy egy évek óta tartó hazugság következményeit el akarom-e viselni, vagy sem. Sajnos el kell viselnünk, amit mások kifőztek nekünk. 4év után ismét dönthetünk a mostani dolgok fényében...
Remélem, sikerült jobban megértetnem, hogy hogyan is gondolkozom.