Erről van szó vigyázzatok hogy elvakultságotokban (politikai beállítottságotok miatt) nem látjátok meg a másikban az embert.
Rokkantként és feleségem egészségügyi szóval én is érintet vagyok a dolgokban.
De nem gyűlölők senkit.
Nem is érdekel hogy milyen párt.
Rólam és családomról Isten gondoskodik, minden kezében van.
Nem emberekében.
Viszont nem gyűlölni hanem imádkozni kellene értük.
Mindegyikért akár jobb akár bal oldal.
Mindegyik az Úr teremtménye.
Nem hinném hogy az Úr Jézus jobban szeretné az egyiket a másiktól.
Mindkettőért ugyan úgy meghalt és mindketten megváltásra szorulnak.
Akkor pedig mindegy hogy milyen oldal.
--
Miért emberi hang? Mert míg a másik oldal gyűlölködést szít addig ő családjával békésen van.
A megbocsájtás a bűn bevallása után jön.
Én ezt a „hazudott és azért nyert.” nevetségesnek tartom.
O V, épp ugyan azt teszi a másik oldalt, csak még be sem vallja.
--
Aki meg rá szavaztak épp azért tették, mint azok akik O V, -re.
Mint ahogy most O V cselekedetét díjazzák a jobb oldaliak, úgy a baloldal meg a GY F.
Ezért nevetséges megkérdőjelezni, hogy jogosan van e kormányon.
--
1Tim 2
1. Intelek azért mindenek előtt, hogy tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások minden emberekért,
2. Királyokért és minden méltóságban levőkért, hogy csendes és nyugodalmas életet éljünk, teljes istenfélelemmel és tisztességgel.
3.Mert ez jó és kedves dolog a mi megtartó Istenünk előtt,
--
1Pét 2
13. Engedelmeskedjetek azért minden emberi rendelésnek az Úrért: akár királynak, mint felebbvalónak;
14. Akár helytartóknak, mint a kiket ő küld a gonosztévők megbüntetésére, a jól cselekvőknek pedig dícsérésére.
15. Mert úgy van az Isten akaratja, hogy jót cselekedvén, elnémítsátok a balgatag emberek tudatlanságát;
--
Ha egy féltéglával rohan a másik felé egy keresztény nem hinném hogy az Úr Békességét és kegyelmét hirdetné szavában cselekedetében a másik felé.
--