Sziasztok!
Két nap alatt visszaolvastalak titeket.
Háááát a Tesco-s melóm 2 hétig tartott.... Marha szemetek voltak.

Úgy indult a dolog, hogy heti 28 órát dolgozok. Na ehhez képest ott tartottak majd heti negyven órát úgy, hogy a túlórát nem fizetik... De sejnos még abban sem vagyok biztos, hogy azt a 28-at kifizetik, mert hiába rágtam minden nap a fülüket, nem írtak munkaszerződést.

Aztán egy helyre kettőnket vettek fel. Természetesen ilyen helyre a fiú mellett döntöttek, de annyira szemetek voltak, hogy mindezt nem közölték velem, hanem addig szívattak míg azt nem mondtam, hogy otthagyom őket. Volt olyan nap, hogy egy cégnek amelyik arra a napra fél órát fizetett 6 órát kellett dolgoznom...

Aztán meg polcot mosattak velem. Végül, amire bemondtam az unalmast, az volt, hogy elvették az egyik legtöbb órás, legjobban fizető cégemet arra hivatkozva, hogy csúnyán pakolom a cuccokat. Persze a képviselővel előtte beszéltem, és csak annyit kérdezett, hogy van-e valami gond a termékekkel, de a munkámat nem kritizálta, pedig azért jönnek a képviselők, és biztos, hogy a szemembe mondta volna... Így heti 18 órám maradt volna, de biztosan ledolgoztattak volna heti 40-t.

Az az egy tuti, hogy ha a januári munkámért nem jön meg a pénzem (mert elvileg következő hó 25-ig küldik a fizetést - mondjuk ez is röhejes), megmondom nekik, hogy szólok a munkaügyi minisztériumban dolgozó nagynénémnek, és olyan ellenőrzést küldetek rájuk, hogy nagyon meg fogják szívni...
Most 3 munka van kilátásban, de egyik sem biztos még. Azért remélem mielőbb lesz, mert már nagyon jó lenne.