Sziasztok!
Ide is bemásolom...
Előzmény:
Meghívó a férfi csendesnapra!
2007. március 3 .-án 10-15,30 között
A fasori református gyülekezet nagytermében
A krisztusarcú férfi
Program:
10,00 Bevezető áhítat Végh Tamás
lelkipásztor
10,20 Jézus, a krisztusarcú férfi.
Cselényi László misszióvezető
11,20 Orgonakoncert Pálúr János
orgonaművész
12,00 Fogadás (A fasori asszonyok meglepetése éhes férjeik és
vendégeik számára)
12,45 Férfivé válni nehéz?
Kovács Károly psichológus
13,45 Csoportos beszélgetés (45 perc)
14,45 Ahogyan engem férfivé formált Isten. Bruckner László
gyógypedagógus
Szeretettel várunk minden érdeklődőt, és hívd meg azt a barátodat, akit szívesen látnál ezen az alkalmon! Segítséget jelentene számunkra a készülődésben, ha regisztrálod magadat és
barátaidat:
Budapest Városligeti Fasori Református Gyülekezet
Budapest 1074 Városligeti fasor 7 Telefon/fax: 342-7311
Email:
hivatal@fasor.hu Honlap:
www.fasor.hu
Aktuális:
Sziasztok!
Akik ott voltunk szombaton bizonyithatjuk, hogy mennyire tartalmas es aldasos volt a csendesnap. A regisztralasok alapjan szamolt varhato letszamnak kb. masfelszerese, azaz majdnem szaz testver zsufolasig megtoltotte a gyulitermet.
- Cselenyi Laszlo, a Biatorbagyi Belmisszio missziovezetoje,
- Kovacs Karoly debrecenbol erkezett kereszteny pszichologus es
- Bruckner Laszlo gyogypedagogus testvereink eloadasa es
- Palur Janos orgonamuvesz fel oras koncertje
kepeztek a csendesnap magvat. Az eloadasokat meg nem tudtam a honlapon a vegso helyukre elhelyezni a szerverunkon folyo karbantartasok miatt, de a sok erdeklodes es keres hatasara kitettem, atmenetileg a csak a nagy meretu, jo minosegu felfevelek erhetok el (egyenkent 20-30 MByte), meghozza a
Magvetes / Igehirdetesek / Legfrissebb felvetelek menupont alatt.
- a megadott helyen sok minden talalhato, melyek kozul a 2007.03.03-i datumu felvetelek kepezik a csendesnap anyagat.
Aldott igehallgatast kivanok mindenkinek! Adjatok tovabb ezt az infot, azoknak akiket erdekelhet.
FIM,
www.fasor.hu
---
Es fontos lehet tudni, hogy a felvetelek hamarosan kisebb meretben (gyengebb minosegben) is elerhetok lesznek (a koncert
kivetelevel: annak eleve csak a jo minosegu valtozatat van ertelme hasznalni, igy csak az lesz kinn)