FM írta:
cilla írta:
Neked a hibáidat?Ugyanis azt írtad, hogy Te már ismered Magad, minek nézegetnéd Magad a tükörben, meg persze tulajdonképpen Önmagaddal nincs semmi bajod.Farizeusnak nevezted azokat az embereket akik segítő szándékkal próbáltak közelíteni.Nem Te nem vagy kíváncsi a Testvérek véleményére!Én még mindig ugyanott tartok, hogy nem értelek Téged.Próbálj meg szeretettel közelíteni más emberek felé, tudod ha adsz a mosolyodból a másik visszamosolyog.
Mivel én nem ezeket írtam és te nekem tulajdonítod, ezt én a másikba belerúgásnak, vagy gyomorszájjon vágásnak élem meg, de azért továbbra is szeretlek.
Magamat neveztem farizeusnak, más felé mint kérdést tettem fel.
Ha nem akarsz megérteni, mert ezt írtad akkor a kérdéseid mire irányulnak.
A személyeskedés a bántó szándék, a személyről leírtak lehetnek tárgyilagosak.
A miért nehéz elviselni, nem a hiba keresés, hanem a másik gondolata, hogy neki valakit miért nehéz elviselni, annyira, hogy elválik tőle pl.
Nem tudtam, hogy büntetés, és jutalmazás kategória, hogy valakinek írunk, nem tudtam, hogy az ha valakivel egyetértek és ezt tudatom az nem a figyelmesség, hanem a kellemetlenség kategóriája.
Eddig csak a sátánról tudtam, hogy emberi energiával működik.
Ezeket mind megtanultam.
Szeretlek benneteket és megmarad mellette a hit és a remény.
Magda írta
Amikor írtam a magamat tudom, magamnak miért nehéz elviselni - akkor pont a tükörre és az elhasználódott porsátramra gondoltam - így már miért nézegessem.
Eddig még nem derült ki a hozzászólásokból az író véleménye, vagy esetleg nagyon farizeusok vagytok.
Köszönöm kedves Eszter nekem nincs problémám, de amint olvastad az indítóban kaptam egy felszólítást, és igyekszem, igyekezgetek, de hát nem tudom hol van egy szöglet amiről elindulhatok.
Ezeket ki írta?Finoman szólva hazugnak neveztél.Ó persze Te ezt nem írtad.
Én tudod egy egyszerű paraszti családból származom, nagyon egyszerű gondolkodással.Pl.Nálunk ha valaki szomjas azt mondja, hogy szomjas vagyok, és nem azt hogy a torkomban lévő garatomon leengednék nem szilárd halmazállapotú anyagot.Hát ezért nem értelek meg sokszor, hogy mit akarsz mondani, de azt már felfogtam, hogy azt mondod ne is akarjalak.Megértettem.
A miért nehéz elviselni, azt írod, hogy nem azt jelenti, hogy hibakeresés.
Nálam ezt jelentette, mert miért nehéz valakit elviselni, pl.mert sokat beszél, vagy büfög evés közben stb.
Miért nem azt kérdezted egyenesen, amit akartál?
Azt mondod szeretsz?Akkor szeress így, egyenes beszéddel egyszerű beszéddel, akkor talán megértem, és úgy fogok válaszolni.
A jutalmazás és a büntetés hogy jön ide, és az emberi energia?Rejtély vagy számomra.
A félreértésemért bocsánatot kérek!