kavics írta:
A rendőröket is sikerült tönkre tennie a mostani vezetésnek.
Itt szólok minden hívő rendőr testvéremhez!
Szálljon szembe Isten Igazságáért a vezetőivel és beszéljen a valóságról.
Bátran tárja a világ elé azt, ami a valóság, ami megelőzte azt a fajta brutalitást, ami túl mutatott a rendőrség hatáskörén.
Nincs olyan, hogy "ez ezzel jár. Bizogy vannak és lesznek ártatlan áldozatok a cél érdekében."
Az a szellemiség, ami eluralkodott a rendőrök között azon a napon, útálatos Isten szemében!
Nahát! Ez pont a hozzászólásodhoz passzol, be is másolom nektek:
Hiszek a becsületes rendőrök létezésében!
2006. október 27.
Ott voltam. Október 23.-án én is beszorultam a Blaha Lujza térre. Láttam vérző fejeket és kezeket. Láttam védekezni képtelen, békés tüntetőt földre zuhanni rendőrök gyűrűjében.
Mégis hiszem, hisz sok egyenruhást személyesen ismerek, hogy ők nem arctalan verőlegények! Nem eltiprói az igazságukért szót emelőknek, hanem gyámolítói a gyengéknek és védteleneknek! Szolgálnak és védenek!
Most azonban valaki, valakik elvették az arcukat. Becsületüket vesztették egy Ország és az egész világ előtt. Elvették a személyiségüket, mikor álarcot húzattak a fejükre. Elvették a népbe vetett bizalmukat, mikor a jelvényszámukat nem tüntették fel a kommandós egyenruhán...
Beléjük ültették a félelmet, saját apjukkal, anyjukkal, fiukkal, és lányukkal, SAJÁT NÉPÜKKEL SZEMBEN! A nép lett az ellenségük és elfeledték, hogy ők is e Nemzet gyermekei. Ezért és csak ezért válhattak állatokká a pesti utcán...
Rendőr Testvéreink fiaink, apáink!
Megbocsátunk nektek!
Sőt lehetőséget adunk visszaszerezni az önbecsüléseteket is!
Szálljatok szembe a félelmet keltő, gyermeket szülő ellen uszító terrorral! Higgyetek bennünk, a népben és mi is hiszünk újra bennetek, Szolgálatotokban és Védelmetek alá helyezzük ismét magunk!
Nekünk van arcunk - jól látjátok a Tévében és saját videofelvételeiteken.
Vegyétek le a maszkot! Viseljétek újra jelvényszámotokat! Ne féljetek tőlünk! Egy nemzet fiai vagyunk!
Felhívunk minden - a tüntetők leverésében résztvevő - magát valamire tartó, gerinces, magyar rendőrt, vállalja fel arcát, nevét, rendfokozatát, jelvényszámát!
A Sólyi Virtuális Református Egyházközség honlapja teret ad nektek és itt valóban bebizonyíthatjátok, hogy a Nemzet felelősen gondolkodó tetteiket vállaló fiai vagytok!
Várjuk jelentkezéseteket!
www.istentisztelet.net
Bikádi László Károly
Református lelkész