Kedves Gabriel!
Tulajdonképen ezt a kizárást a Beszéljük meg, mi esett rosszul topicban kellene tárgyalni, de nem akarok fel-alá futkosni a topicokban, ha te idehívtál, beszéljünk itt. Azt előrebocsátom, hogy a rasszizmus fel sem merült akkor, ha te arra asszociáltál, akkor volt egy pár órád a kizárásig, fel kellett vetni, hogy te erre gondolsz.
Ahogy én emlékszem:
az egyik topicban az aktuális rendőrbotrány volt a téma: megerőszakolás, indokolatlan szitáválövés, mikor a Beszéljük meg, mi esett rosszulban valaki felhozott egy régi sérelmét egy lelkésszel kapcsolatban. Erre írtad : a lelkészek ugyan olyan erkölcsösek, mint a rendőrök. Én kértem, hogy fogalmazz másképen,ne általánosíts, mert ez így, az aktuális rendőrbotrány fényében felettébb kompromitáló. Azt írtad, amit be is idéztél, s még valami olyasmit, hogy ha kitörlöm, újra beírod.
Én úgy ítéltem meg, hogy bár valóban előfordul botrány a lelkészek között is, mégis sértő most egy kalap alá venni általánosságban őket a megerőszakoló rendőrökkel.
Ezért kértem a hetes kizárást.
Lenne nekem is kérdésem : tegnap tettél egy megjegyzést a régebbi beszélgetésünkre, s amikor elédtartottam , hogy ez nem így volt, azt se mondtad,hogy bik-mak. Ez szerinted így korrekt?
Valamint annak sem tudom az okát, miért vagy velem ellenséges, támadó? A régi fórumon a nekem feltett kérdésekre szépen sorjában válaszoltam, az 5-ös csapatban nem voltam benne, amikor téma lett az új fórumon, hogy itt legyél-e, nem voltam ellened- ennek ellenére az első alkalommal, amikor a gép téged jelölt meg az topic szétválasztásánál nyitónak, lerohantál, később is felemlegetve elhíresült topicnyitásomat. Pedig addig úgy tűnt, van képed kicsit közelebbről, hogyan is működik egy ilyen rendszer.
Ezt csak azért tartottam fontosnak elmondani, hogy tudd, hogy érzékelem ezt az unszimpátiádat. De, bár én is emberből vagyok, és természetesen szeretném, ha szeretnének,alapvetőleg nem a szimpátia-unszimpátia az, ami mozgat. Max annyi,h. különösebben nem keresem azok társaságát, akiktől elutasítást érzékelek, de semmi több.
|