Oké mesélek!!!
Még nem tudom, hogy jól tettem-e egyáltalán, hogy rábólintottam, és azt sem tudom még, hogy mit kell majd csinálnom itt a munkahelyen, mert mindenki olyan titokzatos, és azt mondták, hogy még nem rögtön kell váltani a másik munkakörre, egyelőre fejezzem még be a kiadott feladataimat, aztán olvasgassam az új terültere vonatkozó szabályzatokat, törvényeket és ismerkedjek... Meg azt mondták, hogy majd segítenek... De hát nem tudom igazán, hogy az lesz a jobb, ha állandóan a nyakukra járok, hogy ezt hogy kell, azt hogy kell, vagy az a jobb, ha inkább nem is kérdezek csak keveset, s magamtól próbálom... Na majd lesz valami.
Ó a színház! Az remek volt! Egyszerűen fenomenális!!!! Én nagyon szeretem az ilyet! Már kislányként is része volt a színház az életemnek, mert Anyukám mindig vitt az előadásokra, és 3 évesen is az ülében ültem, s hatalmas szemekkel néztem szó nélkül végig -röpkökdve az örömtől - az előadásokat. Szóval úgymond a véremben van!
A primadonna Eperjesi Erika volt, a bonviván Balogh László, a szubrett Teremi Trixi és a táncos komikus Csere László. Halálra nevettem magam rajtuk!
Annyira édesek voltak, ahogy ropták a táncot! Ahogy játszottak! Ha most kritikát írnék, csak pozitív kritikát tudnék adni! Annyit tapostam, hogy tiszta vörös lett a tenyerem a végére!
Nagyon jók a dalok is: Elhangzott például a "Jaj Zsuzsikám, jaj Zsuzsikám..."; "Ne szólj kicsim ne szólj, hallgas úgy válaszolj...";"Ó Bajadérom..." a kedvencem meg a "Jön-e velem nagysád simmyt járni..." Ezt vagy négyszer elénekelték a fináléban is, mert annyira nagy volt a siker, a közönség nagyon hálás volt, még énekeltünk is velük együtt. A fővárosi Operettszínház operett tagozata tette tiszteletét Gyulán a várjátékok záróakkordjaként!
Kamilla! Szoktam olvasni a naplódat is!
Azért biztosan jó lesz neked, hogy szeptembertől kizökkenhetsz egy picit a három év alatt megszokott kerékvágásból, és újra "felfedezheted magad". Egyébként én is csináltam néhány évet a tanítást általános iskolában felsőt tagoztaban, de én átpártoltam másik pályára: közgazdaságira. S most ezen a pályán rakosgatnak ide-oda...