Erika írta:
Amikor észrevettem a Rosta beírását, egy ideig próbáltam figyelni, milyen aláírásokat kreál ez a program.Amit sikerült elcsípnem,abban nem volt semmi megbotránkoztató.
De elgondolkodtam azon, hogy végül is az aláírás az egy sokkal személyesebb dolog, minthogy rábízzam másra, sőt, ha előre sejteném, hogy olyat is írhat, amivel nem tudok azonosulni, akkor biztosan nem választanám ezt a megoldást. Igy tulajdonképen számolni lehetett eleve a fura tartalmú aláírásokkal, ahogy Emilien jelezte is, ..erre írta Rosta, amit írt.
Én speciel rögtön egy olyan beírást kaptam, hogy milyen jó Jézus nélkül élni, vagy valami hasonlót, de egyáltalán nem erről az egy példáról van szó. A lényeg, amit írtam, hogy Isten nevét a szádra hiába ne vedd!
Ne játszadozzunk Isten nevével, és ne nevetgéljünk azon, hogyha valami marhaság jön ki a dologból. Nem akarom túlragozni, mindenki érzi, hogy itt egy kőkemény szenteskedő dumát is le lehet nyomni. Elrettentő példának ott vannak a muszlimok, akik Mohamed kapcsán ölni képesek. Én nem tettem ilyet, meg nem is akarok, csupán a régiek egyszerű szólását hoztam ide, amellyel megoldották röviden az ilyen helyzeteket.
Azt, hogy Net nem bír magával, hát nem csodálom, az ilyen szokásait ismerem. Azt viszont csodálom, hogy annyi fórumra ír, és még erre a kitörölt kis benyögésére is van energiája, itt a számára kissé periférikus Parókián...