Jajj... az aláírásomban az is benne volt, hogy szóljon, ha valakit zavar, vagy szerinte nem jó ötlet. Rosta szólt, nincs ebben semmi baj, egyedül az bántott, amilyen formában ezt tette. Nem engem szólított meg, hogy bocsi, de ez szerintem nem jó, hanem csak úgy odavetett egy mondatot bele az éterbe. Mintha valaki úgy szólna az emberhez, hogy arra se méltatja, hogy ránézzen, csak úgy foghegyről tesz egy megjegyzést. Vsz egyszerűen arról van szó, hogy szerinte nekem nem jár az alapvető udvariasság, mert ő olyan embernek könyvelt el, aki ezt nem érdemli, mert eddig nem úgy viselkedtem, hogy kiérdemeljem, vagy tudom is én. Az a vicces, hogy valószínűleg ha az utcán szembejönne velem, még lehet előre is engedne egy bejárati ajtóban, vagy átadná a helyét a tömegközlekedésben. Valójában ez fáj a legjobban. Ez tipikus különben, neten keresztül mindenki többet megenged magának másokkal szemben, én is, egyébként. Nem mondom, hogy ez így helyes, de így van és kész.
Netnek köszönöm, hogy kiállt mellettem, akármilyen formában is tette. Őszintén szólva, rajta kívül egyetlen férfit ismerek, aki emberszámba vesz... (sajnos nem az Apámról beszélek). Hát jó, Jézussal együtt talán hármat, bár én a helyében már elhagytam volna magamat. Lehet, hogy meg is tette ő is. Nem tudom.
Elég sokat tűrtem már engem nem különösebben kedvelő középkorú férfiak rigolyáit (rigolya alatt értsetek elég szomorú, és kemény dolgokat is). Úgyhogy Net, nem ettől fogok összeomlani.
Azért köszi.
Adminnak is írtam különben, hogy igazából én kitiltást érdemelnék a fórumról. Ha nem is az itteni munkásságom miatt, hanem egyéb dolgok miatt.
Szóval nekem mindegy... miattam ne vesszetek össze.
Ui: egy jó hír: Már nem zavar, ha nem lesz társam. Már hetek óta így érzem. Valahogy most megnyugodtam abban, hogy nem is kell és rájöttem, hogy jobb nekem egyedül. Ennek is lehet örülni: eggyel kevesebb frusztrált fiatal (hívő) nő. Eggyel kevesebb dolog, amivel zaklatom Istent, és legalább nem kell futnom olyan "szekerek" után, akik bottál sem piszkálnának meg (ez volt egy képzavar
)
ui2: Rosta, olyan tuti, hogy nem volt az aláírásban, hogy Jézus nélkül jó élni - talán félreértetted az angol szöveget - mivel csak pozitív tartalmú mondatokat generál a rendszer. Olyan bizti volt benne, hogy "Jesus is better than *." Ez lehetett a legbotrányosabb. Meg néhány valóban értelmetlen is volt, az igaz.)