Időzóna: UTC + 1 óra




Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 480 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32  Következő
 

Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 05., szombat 18:49 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Blue highway ACE írta:
Gyanítom Kéri Lászlónak lesz a végén igaza. Gyurcsány és Kóka is a másikba rúgva szerette volna megerősíteni a helyét a saját pártjában a népszavazás után, és most hogy kiderült, a másik bokája is kellően kemény, szépen lassan hátrálnak vissza a koalícióba. :?


Amikor a kisebbségben való kormányzást bejelentette a Mesterházy, én rögtön azt mondtam, hogy ez annyira jó, hogy tutira a Gyurcsány féle team van az ötlet mögött. Ők ennyire firnyákosak.

Akkor még úgy nézett ki a statisztikákból, hogy csak 4 embert kell megszerezni a szavazáshoz, és nem 6-ot. Négy embert vígan lehet kapni a szadesztól, de ha ott nincs, akkor az mdf-től, a fővárosi szavazások mintájára, ha meg még mindig nem jött össze a létszám, akkor a fideszből lehet megvenni embert, ahogy az egri önkormányzatban megvették az egyik fideszes csókát. Szóval nagyon racionális dolognak látszik.

Bár az szdsz most megszavazta, hogy kilépnek a koalicióból, azért nem vennék rá mérget, hogy nem lesz átszavazás. Lásd Fodort, és csapatát. Bár az mdf nagyon erősködik, hogy ők bizony nem támogatják a Gyurcsányt, de már az egykulcsos adózás bevezetése partnerré tenné őket. Na és a fideszesek közül biztosan lenne egy-két kilóra megvehető, erkölcsöt feladó ember.

Szóval szerintem ez egy nagyon jó húzása a Gyurcsánynak, de szerintem az szdsz-nek is, a Kókának is. (Nem mondtam, de nyilván az országnak ez a legkevésbé jó)

Ezzel a húzással a szadesz megerősítheti az ő országosan 5-6 %-os, liberós identitású tagságát, mint exrefis, és vígan menetelhet a következő választás felé. Ez nagy szó, hiszen most teljes válságban van ha a választói bizalmat nézzük, és most zuhantak egy erkölcsi gödörbe is, hiszen kiderült, hogy megvásárolt küldöttekkel szavaztattak, és 26 plusz szavazat volt a regisztráltak felett az urnákban, amikor az elnököt választották.

Szóval felrúgják a koalíciót, mert mind a két társulatnak ez az érdeke, és minden marad a régiben. Jó kérdés, hogy az a bizonyos láthatatlan kéz lesöpri-e őket, merthogy annak viszont teljesen más az érdeke...


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 05., szombat 20:30 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Ez elég jó helyzetértékelés,
http://www.hirszerzo.hu/cikkr.apank_hel ... 62278.html
azzal a megjegyzéssel, hogy Kóka és a Szadesz nem a jóságos doktorbácsi szerepét játszotta, hanem a hülye doktorbácsiét, aki a hülyeapuka meg a nyafogó gyerek hatására beleegyezik abba, hogy mégse kell beadni a gyógyszert. Kinlódjon csak tovább az a gyerek.
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 06., vasárnap 10:05 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. szept. 01., péntek 19:22
Hozzászólások: 4328
Az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy Kuncze most az mszp nyakába akarja tolni a Bokros csomagtól kezdve az összes elcs*szett neoliberális intézkedést, mondván azt, hogy jegyzeteivel tudja bizonyítani a Horn éra óta, hogy minden disznó szélsőségesen liberális húzást a mszp-t tette meg önként, és dalolva.

Innen is látszik, hogy sok szálon futnak az események, nem lehet csak két szereplősre, Gyurcsányra, és Kókára leegyszerűsíteni a kérdést. Nem beszéltünk még a Demszky, Pető, Szentiványi, és mások, pl Fodor álláspontjáról sem. Amint az mszp-ben is hasonló a helyzet, alig tudunk valamit az eltitkolt, de valós politikai véleményekről, erőviszonyokról...


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 06., vasárnap 14:26 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 29., vasárnap 16:25
Hozzászólások: 2935
Tartózkodási hely: bp
Ex!

Hiszti? Tudod mi a hiszti?
A hiszti és a demokratikus szavazás között mi a különbség?

Szerintem az hisztizik, aki nem képes elfogadni egy demokratikus szavazás eredményét!
Ugye ismerős a szitu!
:-)

A gyógyszert pedig egy gyereknek is be lehet adni. Valamelyik nap láttam egy műsort, ahol trauma osztályon dolgozókról volt szó.
Egy szimpatikus doktornő elmondta, hogy ha gyereket gyógyit - maradjunk a TE téves gondolatodnál - akkor dupla annyit beszél neki a gyógyításáról és mindig őszintén elmondja nekik mi vár rájuk.

Ezek után ugye tudod, hogy mi (KI) a bibi?

Persze vannak orvosok, akik nyugtatókkal nyomják tele a gyerekeket, de emiatt a gyerekek értelmi szintje csökken, tompulnak és kevésbé képessek a közreműködésre.
Aztán vannak orvosok, akik üvöltöznek a gyerekekkel és fenyegetőznek.

Ja, sok féle "orvos" van, persze mindegyik gyógyítani szeretne, értem én!

_________________
Békesség Istentől


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 10., csütörtök 12:25 
Offline

Csatlakozott: 2006. nov. 08., szerda 14:51
Hozzászólások: 353
Tartózkodási hely: Bp.
Nyomtat Bezár





Olgyay Szabó Attila
2008. április 10. 11:12
A nagy média hack(ni) avagy a fölperzselt föld
A politikai helyzet elemzése 3.



Egy régi politikai vicc szerint a politikai koalíció a kis és nagy párt között nem más, mint két olyan csoport szövetsége, akiknek annyira mélyen egymás zsebében van a kezük, hogy kell még egy-egy szabad kéz, hogy kirabolják az országot. A koalíció utáni kisebbségi kormányzás nem más, minthogy a két csoport hátat fordít egymásnak, de a hátát egymásnak támasztja és két kézzel visz, amit még ér. Az Állami Számvevőszék elnöke, Kovács Árpád szerint 1800 milliárd forint tőke „morzsolódott el” az EU támogatásokból – azaz nincs látszata. Ez hat év minden napján csak(!) napi 821 millió forint „elmorzsolódását” jelenti az EU pénzekből, azaz 571 ezer forint percenként... Ha valakinek volt kétsége az előrehozott választások esélyéről, ezennel szeretném eloszlatni. Ezt önként nem teszik...

1. Az MSZP, a haldokló beteg

Az MSZP párttagjainak több mint 50 százaléka eltűnt a párt szavazás során. A háttértanácsadók elhagyják a pártot, az államtitkárok, szakemberek elszállingóznak, visszavonulnak a gazdasági életbe. Az MSZP haldoklik, halálos beteg. Ekkora mértékű önbizalomvesztésre az MSZP-n belül még soha nem került sor – még 1988-89-ben sem.

Az MSZP-ben jelenleg forgatókönyvek tucatjait gyártják, azért, hogy valamilyen rendezettséget tudjanak vinni a kialakult helyzetbe. Ezek a forgatókönyvek egytől-egyig hibásak, mivel azon a rossz elképzelésen alapulnak, hogy a legjobb a kormányon maradás. Ez alapvető tévedés, hiszen ha tovább húzzák az időt, akkor úgy rögzül a köztudatban, hogy egyedül az MSZP volt a mostani helyzet okozója és az SZDSZ a megvezetett ártatlan bárány. Ha az MSZP most előrehozott választások mellett döntene, megszabadulhatna a gyurcsányi networktől és koncul dobhatná maga helyett Gyurcsányt, kiszolgálóit és az SZDSZ-t. Ennek az esélye napról napra csökken, mert az SZDSZ rájött, hogy az ő helyzetében egy lehetőség van: mindent az MSZP-re kenni. Ez már elkezdődött Kuncze Gábor nyilatkozataival.

Az MSZP-n belül most látszanak igazán a törésvonalak. Egymásra támadtak. Ha valaki figyelmesen olvassa az április elsején kialakult válság óta a nyilatkozatokat, akkor azt látja, hogy összevissza beszélnek - butaságokat. Már csak kizárólag a pénzelosztási folyamat tartja össze őket és az a lehetőség, hogy év végéig még törvényesen ki lehet venni pénzt az állami vagyon széthordásával. Ennek egyetlen személy jelenleg a biztosítéka: Gyurcsány Ferenc.

Az MSZP most végzi el a „halálmunkát”. Ez a pszichológiai kifejezés azt jelenti, most tanul meg belenyugodni a megváltoztathatatlanba, a vég eljövetelébe – a teljes, minden szinten bekövetkező vereségbe és az azt követő lassú, elhúzódó megvetettségbe.

2. SZDSZ, a kívülálló

Az SZDSZ magatartása az, amely a legfelháborítóbb. Most mutatja meg valódi arcát az SZDSZ. Kuncze Gábor április 3-án kelt nyilatkozatával elhatárolódott a teljes két éves kormányzati munkától és a népszavazást kiváltó intézkedésektől. Az SZDSZ ezzel véglegesen lezárt egy korszakot a párt történetében. Elhagyta 89 szellemét és egy új funkcionalista utilitalista – haszonelvű – útra lépett.

Az SZDSZ számára mára semmi sem számít már, csak a Parlamentben maradás. Az SZDSZ április harmadikától bárkit, bármikor el fog árulni, hogy elérje az 5 százalékot. Az ország érdeke, illetve az MSZP semmit nem számít, ha valamely pillanatban eléri az SZDSZ 5 százalékot, akkor lesz előrehozott választás. Ez bármikor bekövetkezhet, hiszen a propagandagépezet elkezdte az MSZP-t a kormányzásért felelőssé tenni. Ehhez a forgatókönyvhöz asszisztál most Gyurcsány Ferenc és az MSZP teljes vezérkara.

Fodor Gábor maradt az MSZP tagság egyetlen reménye, mivel vele és Gyurcsány későbbi 2009-es lecserélésének ígéretével fenn lehet tartani a koalíciót. Fodort azonban a Yupie és a Hazudós átverte és egyedül maradt.

3. Gyurcsány tévedett

Gyurcsány Ferenc három hét alatt háromszor olyan súlyosan hibázott, amely megpecsételte politikai sorsát. Az első hiba: az egészségbiztosítási törvényhez kötötte kormányzása eredményességét, a második a kapkodva megkötött GAZPROM egyezség, a harmadik a SZDSZ felbőszítése. A három hiba külön-külön nem vezetett volna bukáshoz, de a népszavazás eredményével együtt súlyos válságot okozott a rezsim működésében.

Gyurcsány Ferenc tévedett. Az elmúlt egy hétben a legfontosabb eszközét vesztette el: nem tudja a politikai szereplők mozgásterét tovább szűkíteni. Számára a problémát a hirtelen megnőtt mozgástér jelenti. A bukás a népszavazással kezdődött és a nagy média hack borított fel mindent.

4. Hack(ni), ami le volt vajazva

Gyurcsány és Kóka koránt sincs olyan rossz viszonyban, mint az látszik. Egymásra utaltságuk nyilvánvaló. Jelenleg mindketten a saját pozíciójukat védik. A két kalandor egymást támasztva próbálja meg túlélni és kihúzni. Az érthetőség kedvéért: jól ráijesztettek mindketten a pártjukra. Gyurcsány az SZDSZ kirúgásával bebiztosította a pozícióját és ugyanakkor megakadályozta a kisebb párton belül Fodor hatalomra jutását. Fodor nem tudja a Kóka–Kuncze párosra kenni az SZDSZ problémáit és ezzel együtt Kóka szövetségesét – Gyurcsányt – leváltani. Gyurcsány helyzete stabil. A network jelenleg küzd, hogy Gyurcsányt meg tudják tartani. A „kisebbségi kormányzás” csak egy média hack, hogy mindkét fél meg tudja tartani az arcát. Persze, ez nem igaz, csak "összeesküvés elmélet"...

Igazi orwelli helyzetet hoztak létre az 1984 c regényből: a két fél - az SZDSZ és az MSZP - mindig is hadban álltak egymással, állítják az újságok, és lassan ott tartunk, hogy aki mást ír, azt hazugnak tartják. Persze néhányan emlékeznek, de csak halványan, mintha koalícióban is lettek volna néhány napja... de ez persze nem igaz, nem lehet igaz, a Nagy Testvér megmondta, hogy nem igaz...

5. A hack(ni) okai

A média hack attól szép, hogy mindenki másra figyel, mint a valós problémák. A probléma egyértelmű: jön a következő népszavazás. Az előző népszavazással halálos sebet kapott a koalíció és a következő népszavazás - bármikor is legyen -, ismét hatalmas ütés lesz, ha ekkora lesz a részvétel. Gyurcsány Ferenc erről a helyzetről akarta elterelni a figyelmet. Az MSZP kisebbségi kormányzásának propagálása, az MSZP kormányképességének a bemutatása akár az egész „reform ellenes”, „rohanó”, értetlen Parlamenttel szemben.

Az okok egyértelműek. Az MSZP-nek az SZDSZ-nek és az MDF-nek együttesen jelenleg három képviselője – szenátora - lenne az EU választások után. Az előrehozott választásokon nem számíthatnak a velük együtt kampányoló EU szocialista frakciójának tagjaira, hiszen kinek van kedve otthon megkapni, hogy elfogadhatónak tartja, ha egy politikus hazudik. Emlékezzünk - és az európai szocialista politikusok még jobban emlékeznek - a francia elnökválasztásban a nagyon szimpatikus szocialista elnökjelöltre, Ségolene Royal-ra, aki sietve közölte a kampány alatt, hogy nem hazudna a hatalom megszerzése érdekében, miután megjelent egy közös fotója Gyurcsány Ferenccel a francia lapokban.

6. A rezsim megbukott

A rezsim megbukott, ezt mindenki látja. A gyurcsányi média hack a tragikus gazdasági helyzet és a válságjelek miatt nem igazán működik. A folytatásos szappanopera – én nem beszélek veled, haragszom rád, majd az április 27-i folytatásban megtudjátok – halálosan untatja az embereket. A politikai elemzéseknek erről nincs sok értelmük. Már csak nekrológok a halott, autokratikus – egyszemélyi döntésen alapuló - rendszer sírjánál.

A közvélemény kutatási adatok innentől kezdve csak egyszerű számlálók, amelyek azt fogják mutatni, hányan nem látják még a végét és hány embert tudnak még átverni vagy bizonyos előnyökkel megvenni... Végül is Hitlernek 1945-ben Berlin ostromakor is volt 20 százaléknyi támogatottsága, azok, akik az államtól, azaz közvetve tőle kaptak fizetést...

7. Ami következik – a Clausewitz

Carl Philipp Gottfried von Clausewitz egyik hadtudományi munkájában vesztes csata után, a túlerőben lévő ellenséggel szemben a felperzselt föld taktikáját ajánlja. Indoklása úgy hangzik, hogy az ellenség kiéheztetése után kis erővel könnyen le lehet győzni az ellenséget. Hitler kedvenc hadtudományi szerzőjéről nevezte el Németország felperzseléséről szóló parancsát, ez volt a hírhedt „Clausewitz”. A parancs azért született, mert a nép nem érdemelte meg a Nagy Vezetőt, a Nagy Testvért és a paranccsal inkább biztosította a sajátjainak a tőkefelhalmozást a túlélésre, mint a nép boldogulását. A hatalom átmentése persze nem sikerült, nem sikerülhetett, de megpróbálták.

Az MSZP és az SZDSZ az országban az elkövetkező néhány hónapban - rossz esetben 24 hónap – a felperzselt föld taktikáját alkalmazhatja. Ez az amit minden diktátor, politikai kalandor, Nagy Testvér és környezete Néró óta tesz az összeomlás előtt: viszi, amit vihet, menti a menthetőt. A tulajdonosi program és az összes intézkedés azt a célt szolgálja, hogy a következő kormány minél rosszabb gazdasági helyzetbe kerüljön és megakadályozzák a Szövetségesek döntő - kéthardosnál nagyobb - győzelmét. Politikai taktikájuk világos: azt fogják sugalmazni: lám, a következő sem tett volna mást, ha előbb kerül hatalomra.

A Harmadik Köztársaság véget ért

Magyarország politikai és gazdasági szövete annyira megsérült a Gyurcsányi rezsim működése során, hogy ez a rendszer újra föl nem építhető. Világosan látszik: törvényeket kell hozni, hogy ez még egyszer így ne történhessen meg. Szociológiailag, gazdaságilag, politikailag a neoliberális kísérlet kudarcot vallott, elemezhető, de egyelőre nincs sok értelme. Most már csak a közérzetjavító ostoba ötletek jönnek, amíg bírják ötletekkel és pénzel a felperzselt föld taktika jegyében: "most már elkezdett jobb lenni, csak nincs türelmetek". Ami következik, az undorító: előkerülnek a nagy megmondók, akik néhány hónapja is nevettek az emberek gondjain és szükségesnek látták a Nagy Testvér vezetését. Könyörögnek a méltányos kiegyezésért, a kegyelemért – a büntetés elkerüléséért pozíciójuk megtartásáért, a keresztényi megbocsátásra hivatkozva.


A rendszer, a gengszterváltás politikai rendszere kudarcot vallott. Véget ért, azok vezetésével, akik megszedték magukat belőle és végül a vagyonszerzési módszereik alapján folytatott kormányzás csődbe vitte az országot. Mert ezek az „m” betűt is „elmorzsolták” az ország nevéből. Egyetlen dolog van hátra, arról értekezni: hogyan tovább, hogy az Agyarországból Magyarországot alakítsunk.


---
Kapcsolódó cikkeink

A Harmadik Köztársaság vége – a bukás elkezdődött - http://www.gondola.hu/cikkek/58618
A politikai helyzet elemzése – hogy mindenki tisztán lásson - http://www.gondola.hu/cikkek/58008


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 17., csütörtök 09:34 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
Kedves Eeyore!
Átrágtam magam írásodon és hosszát megbocsátottam. :)
Azt elfelejtetted egy mondatban összefoglalni, hogy mit is akartál ezzel az írással mondani.
Sok különböző témát és sztorit összegereblyéztél ide, de mit akartál mondani.
Azt meg se próbálom, hogy részletesen válaszoljak, mert képtelen lennék ilyen sokat írni, de továbbra is szívesen elbeszélgetnék veled szóban.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 17., csütörtök 10:23 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1128
Tartózkodási hely: otthon
Szia Exrefis barátom!

Tegnap, az "Életmenet"-ben több prominens személyt láttam. Szívesen találkoztam volna veled is (bár egyéb, vezető személyiséget sem láttam gyülekezetedből).

_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 17., csütörtök 10:43 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
figyelő írta:
Szia Exrefis barátom!

Tegnap, az "Életmenet"-ben több prominens személyt láttam. Szívesen találkoztam volna veled is (bár egyéb, vezető személyiséget sem láttam gyülekezetedből).

Kedves Figyelő Testvérem!
Nagyon örülök, hogy ott voltál.
Az igaz, hogy most nem voltam ott, de gyülekezetem egy csoporttal képviseltette magát. A többiek pedig az istentiszteleten a témáról megemlékezve lélekben ott voltunk.
üdv
ex


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 10:02 
Bentlakó
Avatar
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 01., vasárnap 15:43
Hozzászólások: 1128
Tartózkodási hely: otthon
exrefis írta:
figyelő írta:
Szia Exrefis barátom!

Tegnap, az "Életmenet"-ben több prominens személyt láttam. Szívesen találkoztam volna veled is (bár egyéb, vezető személyiséget sem láttam gyülekezetedből).

Kedves Figyelő Testvérem!
Nagyon örülök, hogy ott voltál.
Az igaz, hogy most nem voltam ott, de gyülekezetem egy csoporttal képviseltette magát. A többiek pedig az istentiszteleten a témáról megemlékezve lélekben ott voltunk.
üdv
ex


Amennyiben gyülekezeti alkalom volt, az "bocsánatos bűn", mert a sürgős dolgok nem előzhetik a fontosdat... 8)

_________________
"Mindenekben hálát adjatok, mert ez az Isten akarata Krisztus Jézusban tihozzátok"(1Thess 5,18 )


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 11:23 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
figyelő írta:
Amennyiben gyülekezeti alkalom volt, az "bocsánatos bűn", mert a sürgős dolgok nem előzhetik a fontosdat... 8)

Kedves Figyelő Testvérem!
Lehet, hogy rosszul érzékelem szavaidat, de tévedésben vagy, ha a Hitgyülinél kopogtatsz szemrehányással zsidó ügyekben. :)
Ha félreértettem, akkor visszavonom előző mondatomat alap híjján. :)
üdv
ex (testvéred)


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 11:26 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
vonjad is...

amúgy... én még (mint RÉGI HITES) emléxem olyan szerdai alkalmakra, mikor a vasasból EGYEMBERKÉNT kerekedtünk fel, mondván, hogy a mai alkalom keretében tüntetni megyünk (mondanom se kell, hogy Sándori támogatással sőt felszólításra)

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 12:01 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
net2rist írta:
vonjad is...

amúgy... én még (mint RÉGI HITES) emléxem olyan szerdai alkalmakra, mikor a vasasból EGYEMBERKÉNT kerekedtünk fel, mondván, hogy a mai alkalom keretében tüntetni megyünk (mondanom se kell, hogy Sándori támogatással sőt felszólításra)

Kedves Net!
Mint mondtam, most is volt csoportos képviselet, úgyhogy részedről is okafogyott a szemrehányás zsidó ügyekben a HGy felé. :)
üdv
ex

http://www.eletmenete.hu/MOTL2005/pages ... 28_JPG.htm
http://www.eletmenete.hu/MOTL2005/pages ... 30_JPG.htm
Én ezen voltam ott és arra emlékszem, hogy a HGy külön buszára nem sikerült bejutnunk, így zsidó protekciót kerestünk és neveztünk be két lemondott helyre a feleségemmel. nagyon tanulságos volt sok szempontból.


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 12:51 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
nem szemrehánytam... nosztalgiáztam!!! életemben akkor jártam a legtöbbet tüntetni :)

drága ex! ne vegyél már MINDENT támadásnak!!!

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 13:48 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 21:15
Hozzászólások: 4790
Tartózkodási hely: Budapest
net2rist írta:
nem szemrehánytam... nosztalgiáztam!!! életemben akkor jártam a legtöbbet tüntetni :)

drága ex! ne vegyél már MINDENT támadásnak!!!
Rendben! :D


Vissza a tetejére
 Profil  
 

HozzászólásElküldve: 2008. ápr. 19., szombat 14:15 
Bentlakó
Offline

Csatlakozott: 2006. okt. 02., hétfő 08:52
Hozzászólások: 4464
iszonyat tanulságos amit most olvasok (Aaron T. Beck: Prisoners of hate)...

rengeteg "mindennapi jelenségre" magyarázatot ad... a családon belüli konfliktusokat és a világháborúkat AZONOS okokra és működési mechanizmusokra vezeti vissza...

VAN tanulság bőven, nekem leginkább az, hogy ha megjelenik "a másik oldal", MÁR BAJ VAN a kereszténységemmel...

_________________
/mT


Vissza a tetejére
 Profil  
 

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 480 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 32  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Keresés:
Ugrás:  
Style by phpBB3 styles, zdrowe serce ziola
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség