exrefis írta:
net2rist írta:
maradnék annál, hogy az ARABOK dehumanizálása-démonizálása FELTÉTLENÜL "kicseng" ebből az idézett prédikációból...
Kedves Net!
Részedről a korrektség a megszokott, ne tér le erről.
Ez pl akkor lenne korrekt, ha a róluk szóló sokkal több pozitív megjegyzés is meg lenne említve.
Másodsorban, te mint pszicho-izé man tudhatnád, hogy a több generáción keresztül arabok által menekült táborokba kényszerített és szocializálódott arabok, ...hát hogy is mondjam elég szűk psziochológiai kényszerpályára vannak csatornázva. Ha ötéves gyerekeknek géppityuval a nyakukban, a világról leginkább csak annyit tudnak, hogy minden baj oka a zsidók, akkor ez azt jelenti, hogy elég jól homogenizálják terrorista janicsárrá őket. Ha valaki ezt megállapítja, akkor nehogy má' az legyen a végzetesen előítéletes.
Nehogy má' a vakolat verje le a kőművest(jelenleg felújítás van nálunk).
Egyébként az indító kérdés az volt, hogy:
Idézet:
Itt és most kinek a dehumanizálása folyik?
üdv
ex
korrektséggel eddig nem sokan vádoltak se ezen, se a másik fórumon, köszi! (törekszem rá, nyilván, de mindig az az IGAZI korrektség, ha végre "belátod, hogy igazam van".... ennyire télleg nem vagyok korrekt, elég sokszor)
mint pszicho-izé man, TÉNYLEG sokat tudok a megalázás LÉLEKTANI KÖVETKEZMÉNYEIRŐL, stockholm-szindróma, stb....
de... ha már Izraelnél tartunk: bezony azt is egy rakás PORIG MEGALÁZOTT, menekülttáborba kényszerített, és géppityut a nyakba akasztó szerencsétlen alapította... bezony... és igen, VOLT zsidó terrorszervezet is, a nevét elfelejtettem, de utána tudok nézni...
az indító kérdésre szerintem VÁLASZOLTAM (miután idézted, most azt se mondhatod, hogy "ja, nem olvastam"), a második általam említett részt NEM SZÍVESEN fejteném ki...