off:
Már itt is vagyok...
Vasárnap estig nem leszek, mert presbiteri hétvégére megyek, megmártózni az Úr Igéjében, aki tud és akar, imádkozzon értünk
on:
Sokan félelemből szavaznak!
A kevésbé rosszra a rossztól való félelmükben.
A politikai szavazásnál nem a JÓ és ROSSZ között kell választanunk.Aki ezt mondja, az HAZUDIK! (Lásd ex okfejtése)
Amikor pártokra szavazok, akkor azt kell figyelembe venni, hogy
melyik párt képviseli leginkább azt a társadalmi réteget, amiben én is benne vagyok.
Melyik párt szedi be úgy a pénzt, ossza ki úgy a pénzt, hoz olyan törvényeket, amik rám a legjobb hatásal vannak.
Számomra - mint jobb oldali nézeteket valló emberre - ez jelenleg a FIDESZ!
Nem mindenki náci, aki erre a pártra szavazott, ezért ez a párt se náci minden sejtjében. Valóban vannak benne szélsőséges nemzeti nézeteket valló emberek. Zsidó emberek elleni szélsőséges uszító gondolatok, amik ellen én is kűzdök, de emiatt egy kalap alá venni mindenkit, aki a FIDESZRE szavaz, ostobaság és kényelem.
A bal oldalon vannak olyanok, akik KJ örökségei és vissza sírják azt a korszakot, elítélve a mostani demokrácia minden részletét.
Akkor mondjam az MSZP-re hogy kommunista? A kommunista szó nekem egyet jelent a népírtással, ugyan úgy, mint a fasiszta.
Bal oladlon nagy bajok vannak, hiszen amit ígértek és ami miatt valaki rájuk szavazhatott,
hacsak nem félelemből szavazott egy rossz ellenében, annak szöges ellentétét cselekszik.
Ha a JÓ-ra akarsz szavazni, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak.
Az nem a Fidesz, nem az MSZP, nem EX és nem Kavics.
Ő az Úr egyedül, mert nincs más JÓ!
Dicsőség és dícséret a Báránynak, aki eljött, hogy megszabadítson minket!
Ámen