Idézet:
Az Úsz-i kijelentés Izrael m e g t é r é s é r e vonatkozik. Szellemi újjászületésére, nincs szó földbirtokról.
És igen: azt támogatod. Mondhatom úgy is: fegyvereket áldasz meg, holokausztot támogatsz.
És, Literaty: kit érdekel H.L.? Kicsoda az a H.L.? Ide írogat talán????
Beszéljük meg a saját véleményünket, az is épp elég kacifántos és szétágazó. Azt mondd, amit te gondolsz, nem kell H.L.-t magad elé rántani. Főképp azért nem, mert ettől sajnos a halottak és sebesültek száma nem lesz kevesebb, a gyász és fájdalom nem lesz enyhébb, a harag és bosszúvágy nem változik megbocsátássá, és a kereszténység nem moshatja a kezeit. Mi, akik itt vagyunk, hogyan értékeljük az eseményeket? Majd ha H.L. ír ide, vele is elbeszélgetünk. Addig meg semmi közünk hozzá. Én legalábbis nem tudok a témához semmit hozzátenni, mert nem értem, miről beszélsz.
Kedves EeYore, ha HL nem írogat ide és ezért nem lehet felhozni, akkor még sok nevet kihagyhatnánk, no meg az egész témát, mert sem a hamasz, sem Izr. vezetői ide nem írogatnak, sem a beidézett újságírók, ügyvéd, politikus, elemzős stb.
Hogy téged nem érdekel HL az a te dolgod, szerintem pedig a keresztyénség szégyene, és igen nagy kárt okozott a ref.egyháznak de az egész magyar keresztyénségnek.
Te tudod, ha ez téged hidegen hagy.
Ami a föld ígéretét illeti,....hát javaslok egy kis bibliatanulmányozást.