Idézet:
Azon gondolkodom, vajon felfogod-e, hogy milyen elképesztő dolgokat kérdezel a legtermészetesebb módon?
Igen. Isten igazat ad a katonáknak. Ha nem védekeznek, akkor egyszerűen agyonverik őket gyilkosok.
A védekezésnek rengeteg módja van, a másik megölése is ilyen.
És ezen kívül még van számtalan más.
Amikor a gyermekeim "ölik egymást", akkor mind a kettőt odahívom, hogy mondják el, mi történt, nem csak azt, ami az ő sérelmük, hanem ami történt.
Arról is készült videó, ahol lelövik azt a halom embert?
Nekem mind a kettő borzalom, rossz nézni az erőszakot, ebben biztosan nem gyönyörködik az Atya!
Idézet:
Akinek akkor már nem nyílik meg a kapu, az a vallásoskodó keresztények (bolond szüzek) és az akkor észbe kapó hitetlenek
Semmi féle helyettesítést nem írtam, azt írtam, hogy Jézus a zsidóságban hírdette mind az üdvösséget, mind a kárhozatot első renden. Saját népe között!!!
Így a zsidóságban lesznek első renden olyanok, akik bemennek Isten Országába (ennek egy része már be is teljesedett) és ott lesznek olyanok, akik nem mennek be az ajtón, amikor az már bezáródik, fegyverek segítségével sem.
Ha a keresztyének azt hírdetik a zsidóságnak, hogy bízzanak a fegyverek erejében az nem biblikus és hamis Evangélium, az is hamis Evangélium, hogy ha Izrael országa felépül, vagy a templom, akkor valósul meg Isten Országa, mert nem valósul az meg másban, csak Jézus Krisztusban.
Mert a zsidóságot nem a fegyverek mentik meg, nem ez Isten ajándéka a népe számára.
Hóseás 2. 18. És eljegyezlek téged magamnak örökre, és pedig igazsággal és ítélettel, kegyelemmel és irgalommal jegyezlek el. 19. Bizony, hittel jegyezlek el téged magamnak, és megismered az Urat. Jézus megoldását a gyűlölet, bűn, háborúság legyőzésére pont a vallási vezetők nem tudták elfogadni, ezért is vetették el.
Ugyan akkor ez csak azért lehetett, mert a saját éltük volt nagyon távol a Szent Istentől.
Ugyan ez az elvetés előz meg minden világ égést, ésd ez első renden a Jézust ismerők körében történik.