2016. július 07., csütörtök - Tóth Ádám Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Kirándulás Erdélybe

Tavasszal adtunk már hírt róla. Elnézést kérek, hogy családi nehézségeim miatt csak most jelentkezem a részletes programmal. A kirándulásra hivatalos minden gyülekezetünkhöz tartozó konfirmált ifjú! 7. és 8. osztályos fiatalok érdeklődését is szívesen fogadjuk! Ha barátot, barátnőt szeretnél magaddal hozni, egyeztetés után ez is lehetséges! Természetesen a gyülekezet idősebb ifjú korosztályát is szívesen fogadjuk!

Részvételi díj: 22.000.- Ft. Azért ilyen kevés, mert a Borzsák Sándor Alapítvány egy sikeres pályázat révén költségeink 60%-át finanszírozza. Mindent térítünk: buszköltség, biztosítás, szállás, teljes ellátás, belépők stb. Ha anyagi nehézségek hátráltatnának, kérjük, jelezd bizalommal! Zsebpénzt azért érdemes hozni. Első nap lesz pénzváltási lehetőség.

PROGRAM (amely még javaslatod alapján alakítható):

2016. július 25. hétfő: 07.00 Indulás különjáratú autóbusszal a pócsmegyeri templom elől. 07.15-től felszállás a leányfalui buszmegállókban. Hosszú út vár ránk, rövid pihenőkkel. Igényes szálláshelyünk a Marosvásárhely melletti Cserefalván lesz a Soós Panzióban.
Július 26. kedd: Városnézés Marosvásárhelyen (Református Vártemplom, Kultúrpalota, Városháza, Teleki téka ...) Kiváló vezetőnk BALÁZS ÁRPÁD tanár úr, a város nagy ismerője, aki minden érdekeset tud és elmond.

Július 27. szerda: Körút Maros-széken és Udvarhely-széken (Szováta Medve-tó, Parajd Sóbarlang, Énlaka, Farkaslaka, Székelyudvarhely) Vezetőnk az autóbuszon BALÁZS ÁRPÁD tanár úr. Átkelés a Hargitán, majd irány az Illyefalvi Református Konferenciaközpont (Sepsiszentgyörgy mellett), ahol a vár bástyáiban kialakított ifjúsági szállóban kaptunk elhelyezést.

Július 28. csütörtök: A Székely Nemzeti Múzeum megtekintése Sepsiszentgyörgyön, körút Csík-széken (Csíkszereda, Gyimesek, Tusnádfürdő). Legendás hírű vezetőnk: KISSGYÖRGY ZOLTÁN helytörténész-újságíró. Fürdés a Szent Anna-tóban, látogatás a Mohos-tónál.

Július 29. péntek: Városnézés Sepsiszentgyörgyön, Kézdivásárhelyen, körút Kézdi-széken (Zabola, Csomakőrös, Kovászna, Zágon). Vezetőnk: KISSGYÖRGY ZOLTÁN.

Július 30. szombat: Búcsúáhítat az illyefalvi templomban. Utazás Szászföldre. Tisztelgés Petőfi Sándor emlékhelyénél. Városnézés Segesváron. Szállás Kalotaszentkirályon vendégházaknál.

Július 31. vasárnap: Részvétel a bánnfyhunyadi reforrnátus istentiszteleten (testvérgyülekezetünknél). Ebéd Kalotaszentkirályon. Indulás hazafelé… Érkezés 22.00 óráig.

FONTOS: július 18-án hétfőn 18.10-kor tartunk egy megbeszélést a pócsmegyeri templomban. Ide várunk feltétlenül minden résztvevőt, ifjabbak esetében a Szülőket is! Jelentkezés minél előbb személyesen, emailben: kovach.t5@gmail.com vagy telefonon: 30/9193179. A megbeszélésre egy borítékban kérjük a részvételi díjat. Kérjük a borítékra írni: NÉV, ÚTLEVÉL- VAGY SZEMÉLYI IGAZOLVÁNYSZÁM, MOBIL TELEFONSZÁM, SZÜLETÉSI DÁTUM.

 

Áldás, békesség!

Kovách Tamás

Csatolt dokumentumok:

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 78, összesen: 152486

  • 2024. április 25., csütörtök

    Az evangélium dinamikus, egyházi életünk viszont jobbára statikus. Mit tehetünk azért, hogy az életet munkáljuk – mások számára is? Lovas András...
  • 2024. április 25., csütörtök

    A Krisztusban kapott szabadságról gondolkodtak a lelkésznők és lelkésznék a Ráday Házban tartott közelmúltbeli találkozójukon.
  • 2024. április 24., szerda

    Alig több mint tíz év alatt vált néhány fős közösségből templomépítővé a szigetszentmártoni református gyülekezet, amely április 20-án rakta le félkés...
  • 2024. április 22., hétfő

    „Az esperesi szolgálat nem plecsni, nem kitüntetés, hanem lehetőség a szolgálatra.” Beiktatták Kovács Gergely esperest a Budapest-Déli Református Egyh...
  • 2024. április 22., hétfő

    Baráti ölelések, szakmai beszélgetések, keresztyén légkör fogadta a lelkipásztorokat, hittanoktatókat és vallástanárokat a Dunamelléki Katechetikai Tá...
  • 2024. április 21., vasárnap

    Közelebb a teremtett világhoz, közelebb egymáshoz, közelebb az Ige megéléséhez. A Gyökössy Intézet a lelkészeket hívja ki a mindennapok terhei közül. ...
  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.