Figyelő írta:Idézet:
Ugyanígy a fórumon is annyi mindennel lehet foglalkozni (művészet, utazás, szabadidő-program, irodalom, filmesztétika, stb. stb.) – s mindehhez az Úrnak semmi köze. Ez a világ nyelvezete, s ha erős befolyással bír, elveszi az időt, energiát, figyelmet a lényegtől.
No most csak úgy általánosságban írok és mindenféle meggondolás nélkül.
Tudom, hogy nagyon régóta vannak akiknek nem tetszik se a képek, se irodalom, nem sorolom tovább.Igaz azóta az is kiderült, hogyha ez más fórumon történik azzal semmi gond nincs, sőt………… és, hogy ehhez semmi köze az Úrnak???
Én megkérdeztem az Urat, Uram mit adhatnék én ehhez a fórumhoz?Nem vagyok bölcs, sajnos nem fújom kívülről a Bibliát…..úgy „hallottam”, „éreztem”, hogy adj abból a szeretetből amelyet Én adtam neked.Boldog voltam.Hoztam verseket, írásokat, igaz nem a sajátjaimat.Mivel eléggé vizuális típus vagyok, hát megkérdeztem a Moderátort tehetnék-e fel képeket?
Megláttatni Isten csodálatos teremtését, a természetet, az állatokat, a tengert és mindent ami a világban van.Hisz minden ŐT dícséri!
Ja és a szabadidős programok, a főzés, hohó néha még humor is!!!!! és irodalom, amelyet „csak” egy írótól hoztunk, vagy hoztam. Tudod vannak emberek a világban akik egyedül élnek, és igen, amit más ember megbeszél otthon a családjával, pl. a főzést, filmet…..milyen jól esik, ha leírhatja, a gondolatait, a kérdéseit, ha néha mosolyoghat egyet, vagy csak elolvashatja, hogy mások hol jártak, mit láttak, vagy csak megkérdezni a másiktól, hogy vagy??
Még a politikáról is beszélgethettem, pedig annyit értek hozzá, mint tyúk az ábc-hez.
Köszi kedves Ex, és köszi kedves Rosta!
Azt mondod épültem-e ebből? Igen, mert Isten rámutatott, hogy nem az én dolgom, ne avatkozzak bele, és kerüljem a felesleges vitatkozásokat, fóleg, hogy nem is értek hozzá.
Még talán annyit leszűrtem belőle, hogy mindkét álláspontnál vannak, jó dolgok, és azokat kellene megtartani, és a többit elvetni.
És igen, ilyen a fórum.Ha csak egy honlap lenne, ott nem találsz semmi „felesleges” beszélgetést.
Üdv Mindenkinek szeretettel cilla
Nem tudom, jelent-e ez neked valamit, de nekem nagyon teccik minden, amit itt csinálsz.
n.