Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Szálláshely utcafronti homlokzata

Gyülekezetünk parányi és elég nehéz fenntartania magát. Ezért a következő megoldással szeretnénk erősíteni magunkat és egyben másoknak az örömét is szolgálni. A helyi Önkormányzat tulajdonában van egy új szállásra alkalmas épület. Ebben 9 kétágyas szoba van kézmosóval, televízióval és mini fűrdőszobával felszerelve. Egy konferencia terem is tartozik hozzá, amelyben kisebb 30-40 fős események is lebonyolíthatók.
Étkezést is tudunk biztosítani naponta háromszor, de ha valaki ezzel nem akar élni, annak a rendelkezésére áll egy kisebb konyharész, ahol egyszerübb dolgokat elkészíthet magának.
A községünk csendes és a levegője is jó, mivel átmenő forgalom
nincs. Rengeteg erdő rész vesz körül bennünket, ezek között
kiemelkedő a Fényi Érdő, amelyben évszázados fák is találhatóak. Ami Bátorliget egyedülállóságát jelenti az országban, hogy községünkben található az az Ősláp, amely jégkorszaki maradványokat foglal magába. Különleges növényfajokkal, gombafajtákkal és az elevenszülő gyíkkal.
A csendet és az érintetlen természetet kedvelők számára igazi
kikapcsolódás helye lehet Bátorliget. De ha vannak akik többre vágynak, azoknak a megyénkben rejlő sok-sok értéket megmutató kirándulásokat tudunk szervezni, akár kisebb, akár nagyobb busszal. Több napra való programunkat a PROGRAMOK elnevezésü alfejezetben lehet olvasni!
Az épületben 9 kétágyas szoba van, tehát 18 főt tudunk egyszerre fogadni. Egy napra a szálláshely 2.000 Ft/fő. Ha valaki legalább 1 hetet eltölt nálunk annak ez az összeg 1.800 Ft-ra csökken.
Lehet igényelni reggelit 300 Ft-ért, ebédet 400 Ft-ért, vacsorát pedig szintén 300 Ft-ért. Az étkezés rendjét legalább két nappal előre szükséges jelezni.
2005. június 01-töl tudjuk fogadni a vendégeket. Hívunk és várunk szeretettel mindenkit!!! Érdeklődni és jelentkezni lehet Csoma Zoltán lelkipásztornál a 06/30 9630-813-as telefonszámon.








Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.
  • 2024. április 12., péntek

    Százhúsz lelkész és missziói munkás találkozott a Káposztásmegyeri Református Gyülekezetben tartott Nagy-Budapesti Missziói Konferencián.
  • 2024. április 10., szerda

    Költészet napja alkalmából a tükrök fontosságáról és a férfivá nevelésről beszélgettünk Hajdúné Tóth Lívia, lovasberényi hittanoktatóval, lelkipásztor...
  • 2024. április 08., hétfő

    Hogyan kezdődik a templomépítés? Kell hozzá telek, tervek, támogatás? Külső-Kelenföldön rajzpályázattal indul. 
  • 2024. április 08., hétfő

    Az elmúlt évek felújításaiért adtak hálát a Tassi Református Egyházközségben, ahol a közösségi terek nemcsak az impozáns múltról, de az élettel teli j...