A környezettudatos konyha 2

2012. szeptember 21., péntek

 

 

El ne dobd a tojáshéjat! Tudod milyen hasznos? Nézz utána a cikkben!

A környezettudatos konyha 1

2012. szeptember 15., szombat

Mire jó a kávézacc?

Sokan vannak, akik a szemétből kincseket varázsolnak. Ez a sorozat a szemétből megmentendő anyagokat hoz előtérbe, amit nem jó döntés kidobni!

Olaszos töltött sós rudacskák

2012. július 01., vasárnap

 

Minél hamarabb sütitek meg, annál hamarabb lesz az ifi - vagy a család(!) - kedvence. Könnyű nyári közösségi sós süti, olyan estékre, amikor az ember hosszasan szeretne beszélgetni másokkal!

Citromkrém

2012. április 14., szombat

 

Egy jó tavaszi édesség, amit könnyű elkészíteni, s mindenkinek ízleni fog!

Páskabárány recept

2012. március 24., szombat

 

Ez egy igazi Páskabárány recept, ami a Páskavacsorához illik, a kharósettel együtt.

Avokádó krém

2012. március 13., kedd

Az avokádót talán még nem sokan ismerik, de ha valaki felfedezi, megszereti - mert nagyon egészséges ételeket lehet belőle készíteni.

Paradicsom saláta

2012. március 02., péntek

 

A saláta egyre népszerűbb nálunk is, ezek magukban, de főételek mellé is kiválóak. Egy közösségben hozhatja egyik a kenyeret, másik a rávalót, harmadik a salátát..

 

Brokkolis szendvics

2012. január 25., szerda

 

Vitaminbomba és kollagénfeltöltés!

Így téli időszakban mindenkinek érdemes megkóstolni!

Citromos Túrótorta

2011. szeptember 21., szerda

A különleges receptek gyűjteményének legújabb csodája.

Lassan, csupán a receptek láttán kedvünk lesz egy nagy lakomára.... :)

Egy sós és egy édes is I.

2011. szeptember 12., hétfő

 

 

Szezámmagos kifli

Egy sós és egy édes is II.

2011. szeptember 12., hétfő

 

 

Almás sütemény

Élesztő nélküli kenyér

2011. szeptember 05., hétfő

Egy kenyérrecept, amit gép nélkül meg lehet sütni.

Krumpli „Göngyölve”

2011. augusztus 31., szerda

Igen finom,

látványos és nagyon egyszerű étel.

Gyümölcsleves

2011. augusztus 29., hétfő

Én nem tudok főzni!

Mindenki tud főzni!

Ki szeretne finom meglepetéseket?

Receptek kezdőknek és haladóknak.

<< frissebb hírek

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Kapcsolat

Látogatók ma: 173, összesen: 898011

  • 2018. október 18., csütörtök

    Hit és értelem – Iskola- és egyházközeli írások címmel jelent meg ifjabb Bibó István könyve. A kötetet Velkey György mutatta be a budapesti Bibliamúze...
  • 2018. október 17., szerda

    Miért engedi Isten a szenvedést? A kérdésről, amely próbára teszi hitünket, Philip Yancey keresztyén író, újságíró, a Hol van Isten, amikor fáj? című,...
  • 2018. október 16., kedd

    „Istennek az az egyik ajándéka, hogy nem vagyunk egyformák" – Orosz Gábor Viktor előadásából megtudhattuk, hogy nem csak a szépségipar formálhatja át ...
  • 2018. október 15., hétfő

    Vallja, hogy a lelkészek vannak a gyülekezetekért, de ezzel senki sem élhet vissza. Hálás tud lenni a bejáratott dolgokért is, nem akar mindig forrada...
  • 2018. október 14., vasárnap

    Mitől érezzük jól magunkat a munkahelyünkön? Hogyan válhatunk jobb vezetővé? Erről gondolkodtak az idei GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia résztvevői.
  • 2018. október 12., péntek

    A háborúknál és a népirtásnál kevés szörnyűbb dolog van a világon. A szenvedés univerzális tapasztalat, ahogy az is, hogy minden tragédiára reagálni k...
  • 2018. október 11., csütörtök

    „Nem az számít, hogy hány évvel élek tovább, hanem az, hogy hogyan.” Szubjektív iraki úti beszámolónk második része.
  • 2018. október 10., szerda

    Most értettem meg igazán, mit jelent az a szó nekünk, reformátusoknak, hogy „LÓNYAY".
  • 2018. október 10., szerda

    „Van küldetésünk, missziónk, és nem félünk a világtól" – Földváryné Kiss Réka történész, professzor előadása a Lónyay történetéről.
  • 2018. október 10., szerda

    A Missziói Iroda a Missziói Bizottság támogatásával lelkigyakorlatra hívja a református lelkészeket.