TAPASZTALATI TANULÁS TRÉNING

2014. október 03., péntek

Élménypedagógia újra - lelkészeknek, hitoktatóknak, ifivezetőknek! Ha sok a csalódás, mert nehéz közösséget teremteni a csoportokkal...Sok jó ötlet - egészen új szemlélet, játékok tudatos rendben kiválasztva. Érdemes kipróbálni!

SZERETETHÍD 2014

2014. szeptember 13., szombat

A Szeretethíd idei programjai és beszámolói sok érdekességet nyújtanak. Különböző ötletekkel és lehetőségekkel lehetünk gazdagabbak ha elolvassuk.

Inspiráló Műhely a Vezetésről

2014. szeptember 08., hétfő

Hamarosan kezdetét veszi az első magyarországi Nemzetközi Vezetői Csúcskonferenciára, mely 2014. október 3-4-én kerül megrendezésre Budapesten! A kétnapos rendezvényen, világszinten elismert vezetőktől tanulva, és egymástól inspirálódva, együtt magasabb szintre emelhetjük a vezetést és ezáltal az általunk vezetetteket.

TINÉDZSERTANÍTÓI TANFOLYAM

2014. szeptember 03., szerda

Tizenévesek tanítása? Ki érti őket? Érdemes többet megtudni róluk - akár tőlük is!

Bringázz a munkába!

2014. május 19., hétfő

A Magyarországi Református Egyház is csatlakozott a Magyar Kerékpárosklub és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által meghirdetett Bringázz a munkába! - akcióhoz. A résztvevőket arra buzdítják, hogy a néhány hetes időszakban, minél többször biciklire ülve közelítsék meg munkahelyüket.

Mozgássérültek Budapesti Egyesülete

2013. július 17., szerda

Lehet, hogy sok gyülekezetben vannak olyanok, akik kirekesztve érzik magukat, mert mozgáskorlátozottak. Fontosnak tartjuk, hogy pl. ezzel a programmal, vagy ennek támogatásával fiatalok megismerkedhessenek.

<< frissebb hírek

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Kapcsolat

Látogatók ma: 254, összesen: 1488476

  • 2024. július 25., csütörtök

    Milyen érzés a magyar zászlót vinni egy olimpiai megnyitó ünnepségen? Sallay András olimpiai ezüstérmes református jégtáncos elmeséli, felmegy-e még a...
  • 2024. július 24., szerda

    A Művészetek Völgyéből, a taliándörögdi LéleKzet Református udvarból jelentkezünk. Videó.
  • 2024. július 23., kedd

    Százhalombatta reformátussága folyamatos megújulással és az ifjúsági misszió erősítésével válaszol az időről időre felmerülő kihívásokra.
  • 2024. július 22., hétfő

    A református főkapitány, hídvégi Nemes János életébe és imádságaiba enged bepillantást 17. századi naplója.
  • 2024. július 19., péntek

    Megszólalásig hasonlít egymásra a ráckevei és a tiszakécskei templom. Mi most megkerestük a templomtestvérek gyülekezeteit.
  • 2024. július 18., csütörtök

    Mindannyiunknak van lelki öröksége, ami meghatározza hívő életünk mindennapjait. A szembenézés ideje, ha a hétköznapok ízetlenné válnak. Molnár Sándor...
  • 2024. július 18., csütörtök

    Lelkészek és egyházi munkatársak számára rendezett közös elcsendesedést a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa
  • 2024. július 18., csütörtök

    A tahi lelkészhét központi témája ezúttal a keresztyén reménység volt.
  • 2024. július 17., szerda

    A növekedés nem nagy csodák eredménye, hanem apró, hétköznapi lépéseké – tapasztalták meg a délegyházi reformátusok, akik a bizonytalan jövőre is mert...
  • 2024. július 16., kedd

    Mitől él az Ige? Sorozatunkban személyes válaszokat keresünk a nehezen megfogható kérdésre. Ezúttal Veres Sándor, a Dunamelléki Egyházkerület főgondno...