Cikkek

„Szent, szent, szent az Úr; a mindenható Isten; aki volt, és aki van, és aki eljövendő.” (Jel 4,8)

Ezzel az Igével lettem megáldva konfirmációm alkalmával 2009. február 8-án. De hogyan is kerültem én a hatvani református gyülekezetbe?

Írtam egy dalt 2006-ban, melynek címe MENNYEI FÉNY. Énektanárnőm, Fehér Andrea segített abban, hogy a dalt 2007. június 10-én előadhattam a református templomban. Azóta sokat változott az életem. A konfirmációs felkészítés folyamán sokat tanultam a Bibliából, megjelent a dalom egy lemezen, és a kórusban is énekeltem egy éven át. Jelenleg a Kékkereszt alkalmakon teljesítek zenei szolgálatot. Néha a német bibliaórákon is zenélek és éneklek.
Korábban katolikus pap akartam lenni. Ministráns voltam, majd 1987-ben jött az ún. disco-rock zenei őrület az életemben. Elhatároztam, hogy énekes-zenész leszek. 1997-ben zenei vizsgát is tettem. 2006-ban nyertem arra ösztönzést álmokban, hogy térjek vissza Istenhez. Némi keresés után találtam meg lelki otthonomat, ahol már rock helyett istenes dalokat írok és adok elő.
Zárásként az egyik dalomból idézek: „Szolgállak Téged! Amíg csak élek. Itt lenn a földön, majd fenn az égben! – Dicsőség az Úrnak, mindörökké!

Kovács Zsolt (Hatvan)

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 5, összesen: 296298