Cikkek

Programajánló

Kedves Szülők! Kedves Konfirmandusok! Kedves Fiatalok!


Ezen a nyáron is szervezünk táborokat. Augusztus 9-15-ig a konfirmandusokkal, augusztus 16-21-ig pedig a fiatalokkal utazunk Szigetmonostorra, a Dunakanyar egy csendes falujába, ahol a református egyház gyülekezeti házában fogunk lakni. Sokat kirándulunk a szép környezetben (Pilis és Börzsöny hegység, Esztergom, Visegrád...), együtt keressük Istent, sokat játszunk és éneklünk. Jó alkalom ez egymás megismerésére, az otthoni gondoktól távol elmélyülhetünk Isten Igéjében, és nem utolsó sorban Magyarország természeti szépségeit is felfedezhetjük. (A segédlelkész még emlékszik a parádsasvári vízesés csodás élményére...)
A költségek előreláthatólag idén is 10.000 Ft-ot tesznek ki, azonban pályázatokat nyújtottunk be, tehát ha megkapjuk a támogatást, csökkenni fog ez az összeg.
Kérjük a fiatalokat és a konfirmandusokat is, hogy jelentkezzenek július 31-ig a lelkészi hivatalban (Gyöngyös, Arany János u. 2. 37/311-563).

Angoltábor fiataloknak!

Szeretnél egy tartalmas hetet eltölteni floridai keresztyén fiatalokkal? Idén nyáron is eljönnek közénk, és segítenek neked a nyelvgyakorlásban. Eljössz? Why not? Most még megszervezheted a nyaradat! I will be there...
Délelőtt: nyelvórák
Délután: mókás játékok, sport, kirándulás
közben gyakorolhatod a társalgást
Mikor? - 2004. július 19-23.
Csoportok: kezdő-középhaladó-haladó
Részvételi díj: 3.000 Ft / fő (ebédet is tartalmaz)
Jelentkezés: 1.000 Ft előleg befizetésével ugyancsak a lelkészi hivatalban június 30-ig.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél