Cikkek

Mi is ez az egész?

 

 

- kérdezték már többen is a „25-50" hirdetések kapcsán. Igaz, a szószéken rendszerint hozzáfűztük a magyarázatot, mégis, - igazuk van az érdeklődőknek -, némi kiegészítésre szorul a két szám.

Nos, arról van szó, hogy a fiatal/középkorú házaspárok részéről felmerült az igény arra, hogy az őket foglalkoztató kérdések megbeszélése végett, számukra is szervezzünk bibliakört.

Tavaly ősz óta találkozunk hát mi, dolgozó, gyermeket váró, vagy már kisebb-nagyobb palántákat nevelő szülők. Márk evangéliumát vettük a kezünkbe; az abba foglalt örömhír üzeneteinek vezetésével hozzuk elő közös és egyedi örömeinket, megoldásra váró kihívásainkat.

Jó együtt lenni valamelyikünk lakásában. Csésze tea mellett üldögélve, tapasztalatok, bizonyságtételek megosztásával eltölteni azt az órát, melyet hisszük, hogy megáld a közöttünk lévő állandó meghívott: Jézus.

A másik szobából átszűrődő (felügyelt!) gyerekhangok, az aznap eljönni nem tudó házastárs hiánya megerősíti bennünk az összetartozás, a társ szeretetének isteni erejét.

Várjuk hát mindazokat, akik házasságban, vagy még az előtt, a „25-50"-es korosztályt képviselve, kéthetente egyszer, hétfőnként, Isten jelenlétében gazdagítani kívánják magukat - és minket!

Kereskényiné Nemes Lívia

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 394, összesen: 263496