Cikkek

Megnyitotta kapuit a Mustármag Családi Napközi

 

 

 

 

 

Örömmel hirdetjük, hogy 2010. február 1-ével megkezdte működését templomunkban a Mustármag Családi Napközi. Ezzel egy új, alternatív megoldást kívánunk adni a kedves szülőknek gyermekeik napközbeni ellátására. Családi napközink nagy segítséget kínál: gyermeküket családias hangulatban, kis létszámú csoportban, keresztyén szellemben, szakképzett pedagógus mellett, biztonságos, mindig vidám és szeretetteljes légkörben ellátjuk, neveljük, gondozzuk.

A templomi lakás szépen felújított, tágas foglalkoztató-szobáit kifejezetten gyermekek gondozásához alakítottuk ki. A bútorok, eszközök, berendezések megvásárlásakor szem előtt tartottuk a különböző életkorú gyermekek igényeit, a minőségi játékok és eszközök beszerzését.

A Honvéd téri játszótér közelsége lehetőséget biztosít a gyermekek levegőzésére, kültéri programok szervezésére, sétára, sportolásra és játékra.

A napközit olyan fiatal pedagógus vezeti, aki több éves tapasztalattal rendelkezik.

A gondozás és nevelés mellett nagy hangsúlyt fektetünk a mindennapos testnevelésre, az egészséges életmód kialakítására, játszunk és játszva tanulunk, többek között német nyelvű foglalkozásokat is tartunk, amelyeket a gyerekek különösen szeretnek.

A Mustármag Családi Napközi szeretettel vár minden 1-14 éves korú gyermeket. Lehetőséget biztosítunk egész napos, fél napos, állandó és alkalmi gyermekfelügyeletre is, minden hétköznap 8-17 óráig. Nem csak a legkisebbeket, hanem az óvodásokat és az általános iskolásokat is várjuk (az iskolai/óvodai szünidő alatt is)! A bejelentkezés előzetes egyeztetés szerint (telefonon vagy e-mailben) történik. Várjuk gyermekét sok szeretettel:

Szombathelyi Kata

napközivezető pedagógus

(tel.: 06-20-435-76-23, e-mail: kata.szombathelyi@gmail.com)

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 284, összesen: 263386