Cikkek

Kedves Testvérek!

 

 

Ahogy az elmúlt hónapokban hirdettük, a Gyülekezet tagjainak segítségével a Kárász utcai Missziós Házban elkezdtük egy 45 m2-nyi terület felújítását, ami a Gyülekezet programjainak adhat majd otthont. Egy világos, jól fűthető, kis terem áll majd rendelkezésünkre fürdőszobával, teakonyhával.

 

Ez az első üteme egy nagyobb terület felújításának. A második ütem végére még 60 m2: egy nagyobb előadó terem és egy másik fürdőszoba készülhet el.

 

Sajnos, a ház valódi állapotára csak a munkálatok elkezdése után döbbentünk rá. Minden felújítást úgy kell terveznünk az épületben, hogy látjuk, csak a vakolattól megfosztott falak használható állapotúak. Minden vezetéket (víz, gáz, villany) ki kell cserélni a nyílászárók nagy részével együtt. Ami még megmenthető közülük, azokat igyekszünk megjavíttatni. Természetesen nem hagyhatjuk figyelmen kívül a műemléki előírásokat sem. Ezen okok miatt az 1. ütem teljes befejezéséhez még 2 millió forintra van szükség, de részletfizetési lehetőséget kaptunk a kivitelezőktől.

 

Mindezek ellenére az 1. ütem munkálatai már közelednek az utolsó fázishoz!

Köszönjük, hogy a téglajegyek vásárlásával, önkéntes munka felajánlásával és a karácsonyi vásárral segítettek abban, hogy eddig eljussunk ilyen rövid alatt!

 

Köszönjük, hogy karácsonyi áldozatos borítékaik tartalmával segítenek abban, hogy minél hamarabb birtokba vehesse a Gyülekezet az felújított termet!

 

 

Az áldozatos borítékokon túl lehetőség van arra is, hogy két közhasznú Alapítványunk valamelyikének:

A Kárász utcai Missziós Házért Alapítvány

(számlaszám: 10918001-00000460-56590003)

vagy a

Honvéd téri Mustármag Alapítvány

(számlaszám: 10700062-47845600-51100005)

 

számlájára juttassanak el céladományt a „Missziós házra" cél megjelölésével.

 

Ezen adományokat az Alapítványok teljes egészében a felújításra fordítják, és azokról a befizető nevére igazolást adnak.

 

A számlaszámokat az ajándék naptáron is megtalálják.

 

A felújítási munkák haladásáról honlapunkon folyamatosan újított fényképgyűjtemény látható.

 

 

 

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 293, összesen: 263395