Cikkek

"… a jókedvű adakozót szereti az Isten.” (2Kor 9,7)

 

Ezzel a gondolattal indítottuk útjára a parókia rendbehozatalát az év elején, remélve, a Testvérek megértik és támogatják terveinket. Gondos előkészítő munka után április közepén megkezdődött a Kárász utcai gyülekezeti házunkban az építkezés. Első lépésként a falak bontása, majd az elektromos vezetékek helyének vésése, a törmelék elszállítása a feladat. Ezeknek az eseményeknek lehetünk a tanúi most.

Gyülekezetünk tagjai téglajegyek vásárlásával segítették ezt a munkát. Eddig 600.000 Ft gyűlt össze, melyből ezt a kiadásunkat fedezni tudjuk.

A következő nagy lépés a belső válaszfalak kialakítása és egyéb kőműves munkák elvégzése lesz, melyet, még ebben az évben szeretnénk befejezni. Ennek értéke megközelítőleg 4.000.000 Ft, amely rendelkezésünkre áll.

A következő időszakban az ablakok felújítására gyűjtünk. Minden lehetőséget megragadunk: ebből a célból pályázatot nyújtottunk be Szeged Város Önkormányzatához. Sajnos, a felosztható keret ebben az évben igen kevés, a pályázó sok, - de reménykedünk a segítségben.

Adakozó Testvéreink támogatását köszönjük. Kérjük, téglajegyek vásárlásával járuljanak hozzá az ablakok felújításához.

"A jó cselekvésében pedig ne fáradjunk el..." (Gal. 6.9)

Szecsődi Gizella

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 342, összesen: 263444