Cikkek

Nyári terveink

 

1.      A szokott időben, június második felében, előreláthatólag: június 17. és 22. között, újra kárpátaljai gyerekeket fogunk nyaraltatni. Aki szívesen részt venne a fogadásukban, ellátásukban, programjaik szervezésében, lebonyolításában, azokat kérjük, vegyék fel a kapcsolatot Kereskényiné Nemes Lívia lelkésznővel!

2.      A nyaraltatással párhuzamosan (június 17. és 22. között) kerül sor a Vakációs bibliahét elnevezésű programsorozatunkra. Erre a hétre szeretettel várjuk gyülekezetünk gyermekeit, és hívogatunk másokat is.

3.      Ez évi gyülekezeti kirándulásunkat, június 28. és 30. között a Délvidékre tervezzük.

Szállást a Belgrádtól (Nándorfehérvár) 50 kilométerre dél-keletre fekvő, zömében magyar (86 %) Székelykevén (Szkorenovác) foglaltunk, ahol reggelivel és vacsorával szolgáló falusi turizmus keretében kapunk elhelyezést.

Terveink között szerepel a nándorfehérvári-, az Al-Duna menti Szendrő és Galambóc vár felkeresése, valamint néhány, utunkba eső vajdasági, magyar település meglátogatása.

Előre látható költség (utazás, félpanziós ellátás a szálláshelyen és biztosítás) kb. 28.000.- Ft, amihez még hozzáadódnak a belépőjegyek és az esetleges al-dunai hajóút díja.

Negyvenöt személyes busszal utazunk; várjuk a jelentkezéseket!

4. Vár a Csodavár. Nyári hittantáborunk a partiumi Bihar-hegység legfestőibb nyaralóövezetében, a Boga-völgyben lesz, július 28. és augusztus 2. között. A szállásunk Belényestől 25 km-re fekszik. A környéken vízeséseket és barlangokat találhatunk, kicsit távolabb, kirándulást tehetünk a Pádis-fennsíkra, a Csodavárhoz.

A hat napos tábor költségét - a felajánlott támogatásoktól függően, különjáratú (velünk maradó) autóbuszos utazással és teljes ellátással együtt - személyenként kb. 23.000-27.000.forintra tervezzük.

Gyertek, ilyen hittantábor még nem volt!

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 88, összesen: 263190