Cikkek

Adomány

Miután gyülekezetünk az évek során annyi kívülről érkező anyagi és lelki segítséget kapott, ez év novemberében nekünk is részünk volt az adás örömében. A májusban meglátogatott hátszegi szórványgyülekezet számára egy mikrobusznyi használt ruhát és egy vasárnap délelőtti perselypénz összegét sikerült eljuttatni. Bódis Miklós, a gyülekezet lelkipásztora hálásan köszöni a rájuk gondolást, és Isten gazdag áldását kívánja a gyülekezet tagjaira. Mi hálásak vagyunk azért, hogy Isten megengedte, mi is tegyünk valamit a nálunk nehezebb sorsúakért. Külön köszönet illeti azt a lelkes csapatot, akik a ruhák csomagolásában vettek részt, valamint a Memo Kft-t, amely a ruhák helyszínre való leszállítását vállalta.


K. E.

Gyülekezetünk presbitériuma a tagok figyelmébe ajánlja az adakozásainkkal kapcsolatos tudnivalókat: az irányt adó továbbra is az évi készpénzjövedelem 1%-a. Igyekezzünk, hogy ez ne legyen kevesebb, mint 40 új lej minden kereső egyháztag esetében és 25 új lej a nyugdíjasok esetében.

Rendkívüli adományokat is felajánlhatunk. Ez alkalommal kifejezetten a templomunk bejárati ajtóinak korszerű hőszigetelt ajtókra, valamint a templom belső terét leválasztó mozgó szárnyú tolóajtó hangszigetelő nyílászáróra való kicserélése a beütemezett tervünk.

Örvendetes az, hogy az összköltség 35%-a már összegyűlt!

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél