Cikkek

Hírek a gyülekezet iskolájának életéből

Az 5-8. osztályos gyerekekkel április 22-én, a Föld napja alkalmából kirándulni mentünk a Kolozsvár közelében fekvő, Szénafüvek nevű védett területre. Ezt megelőzően a terület védelmét biztosító Zöld Erdély Egyesület képviselői előadást tartottak az iskolában a látnivalókról. Megcsodálhattuk a földcsuszamlásos felszínen képződött különleges alakú "koporsókat-, a dél-ukrajnai sztyeppékre jellemző növényzetet. Bár a gyaloglás kissé kimerített, igazi öröm volt a valóságban is látni a különös tájat, felfedezni néhány ritka növényfajt, köztük a felejthetetlen, mézillatú, fehér virágokkal borított "bokrocskát-. (Tordai-Soós Kata)


Nyílt napot szervezünk május 30-án délután 6-tól az 5-8. osztályokban. (Meseriilor utca 20. szám, tel. 0264-437-473) Azoknak a szülőknek, akik szeretnék hozzánk íratni gyermekeiket, most lehetőségük lesz megismerni az itt zajló munkát. Jöjjenek, szóljanak ismerőseiknek, barátaiknak! Iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek egyéni fejlesztésére és a hitbeni nevelésre. Büszkén mondhatjuk, hogy a hivatalos megmérettetésen jó eredményeket értünk el. (Zágoni Judit)

Május 28-án, pünkösd másodnapján Visky Péter tiszteletes úr hirdet igét az iskola reggeli áhítatán.

Június 10-én vasárnap délelőtt tanévzáró istentisztelet lesz a templomban. Június 14-én délután 6-kor pedig évzáró ünnepélyt tartunk ugyancsak a templomunkban.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél