Ezüst írta!
Idézet:
Tamás: én úgy gondolom, hogy igazad lehet, hogy nem minden munkahely alkalmas olyan életre, hogy istentiszteletekre, stb. járhass. Viszont ahol vagy, ott kell Jézusnak szentelned az életedet. És ez sosem lehet kárbaveszett idő, akkor sem, ha épp egy akármilyen munkahelyen vagy. A kérdés csak az, hogy Te személyszerint mennyire igényled a keresztyén testvéreid segítségét és közösségét, és mennyit tudsz vállalni abból, hogy a külső, idegen világban helytállj.
Első pillanatra és még talán a második pillanatra is meghárálásnak tűnhet!
Már hogy kértem az Úr szabadítását onnan!
Másik oldal, hogy a fessz, az hazajött velem nem lehet a gőzt kiadni, 15 perces autózás alatt, így óhatatlanul, ha másban nem is a tűrőképességem megcsappanásában, a család látta kárát,!
A nagyobbik lányom szülői tekintély hiánya miatt (jelenlétem)olyannyira ellenkező irányt vett fel a kedvem szerintitől , hogy legszívesebben én állnék fel a mostani konfirmációja alkalmából, hogy NEM fogadom el a hitvallását igaznak!
Harmadrészt fizikailag éreztem hogy a lelkem van a mérlegen, azt adom el ha maradok!
Mert itt már a végén szó sem volt Krisztusban való életről, hanem a hamis vádak és a munkáért való beáldozása a hitemnek!
Pl: Alap követelmény hogy minden vásárlót potenciális tolvajnak kell tekinteni!
Hogyan is egyeztetem ezt azzal hogy szeresd felebarátodat!
No szóval ezeket --bár senkinek nem ajánlom-- át kell élni ahoz hogy érdemben , meg tudja a kilépésemet érteni!
Más: Bízom az Úr kegyelmében eddíg is nagyon sok vezetést kaptam tőle és ezt a munkahelyet is úgy kértenm , és szerintem úgy is adta,
hogy ideiglenesen , amíg egy jobb hely nincs , hogy ne kelljen a szolgájának koldulnia!
Legyen meg az Úr akarata!
A mesasiáshívők egyetlen "érdeme", hogy kívülállóként nem szenvednek felekezeti elfogultságban! Máshol írtam nekik hogy aki testileg nem dicsekedhet az az ő portáljukra be sem írhat így ne vegye sértésnek de majd ha egyenlő mércével mér , akkor tekintem a véleményét elfogulatlannak!
Ismerem a társaságot, az idézet azonban a jelen keresztyén felekezetek bomlása és az azokból kiváltak közötti "gyűlölet "miatt került fel gondolatébresztőnek!
Ennyi!
Szeretettel Tamás