Kedves Semi!
Idézet:
Nem tudom Ex, a te kifogásaid mik lehetnek...
Talán azért nem értjük egymást mert nem olvasod amit írtam.
Nekem az a kifogásom Gy programjával, hogy töketlennek erőtlennek és gyávának tartom. Ha valakinek lenne oka tiltakozni, akkor az adófizetőknek, akiken élősködik a sok potyautas. Ezért fogalmaztam meg pontokba szerdve tiltakozásaimat. Idekopizom:
A Képviselet Nélküli Adófizető Polgárok
Tiltakozása
1. Mi adófizető polgárok, tiltakozunk, hogy mindenki a zsebünkbe turkáljon, az adóforintjainkra ácsingózzon!
2. Nem akarjuk senki gáz-, villany-, stb. számláját fizetni, cserében mi sem kérjük ezen termékek ártámogatását!
3. Mindenki viselje maga a saját költségeit!
4. Tiltakozunk mindenféle ártámogatás ellen, mert az azt jeleni, hogy mi fizetjük más fogyasztását!
5. Nem kívánjuk senki hitéletét, hobbiját, sem indulataiból eredő károkozását finanszírozni.
6. Nem kívánunk senki helyett tandíjat fizetni!
7. Nem kívánjuk senki deviáns vagy bűnös életmódját tovább finanszírozni, mindenki viselje tettei következményeit!
8. Nem kívánunk alkoholizmusa miatt leszázalékolt emberek eltartani!
9. Nem kívánjuk azok gyógyítását finanszírozni, akik maguk nem fizetnek egészségügyi járulékot!
10. Nem kívánjuk azokat segélyezni, akik maguk nem hajlandók tenni semmit saját boldogulásukért!
11. Aki nem akar dolgozni, az ne is egyék!
12. Lehetőleg szüntessenek meg minden adókedvezményt, azt csak konszenzuson alapuló nemzeti célokra adjanak.
13. Legyen végre vége a feudális előjogok, uram-bátyám, korrupt világnak, és a teljesítmény legyen az értékmérő!
Ezzel azt hiszem válaszoltam GyF kontra OVi problémára. Bármikor előállhat egy tőlük normálisabb politikai erő, akkor arra fogok szavazni.
De mint szintén írtam már az ország jelenlegi morális és szellemi állapota miatt ilyenekből tudunk most csak választani.
Ennél már csak az lenne rosszabb, ha a hőbörgő csürhét engednék a hatalom közelébe.
Nem mondhatod azt, hogy GyF még mindig jobb...hogyan mondhatnád, mikor látod mi történik?
Már hogyne mondhatnám, ha az adott választékból lehet választani. És ez természetesen nem jelenti azt, hogy én az ő bűneivel lennék közösségben. Arról meg nem is beszélve hogy OVi nagyobb bűnt követett el mint Ő.
Ne azon aggódj, hogy mi lesz, ha OV lesz,
A másik ok, amiért időnként nem értjük egymást, hogy ilyeneket írsz. Itt a saját gondolatoddal vitatkozol. Ami lehet érdekes, de nem feltétlen kell nekem abba a vitába beszállnom.