szia!
Hát, tea, az van. És lázas-beteg gyerek is van hozzá, úgyhogy sajnos nem alkalmas.
Egy köhögős-hányós náthával voltunk itthon két hetet, de nem akart múlni, és a bölcsiben nincs orrszívó... és már pont kijött belőle, és mentünk volna vissza bölcsibe-dolgozni, mikor a hétvégén zutty, fölugrott a láza. És lementünk az ügyeletre, és torokgyuszi. Most másodszor lázas életében, és most először ilyen sokáig... nem eszik, alig iszik, utálja a lázkúpot, nincs oda a hűtőfürdőért, és mindig éjszakára, vagiys hajnalra megy föl neki a legjobban. Ez Gyurinak gáz főleg, mert mire megnyugszik-visszaalszik, neki már csörög az óra. Még jövő héten se mehetünk, kb egy hónapot leszek már itthon.
Ráadásul tegnap ki akartam hívni a doktornénit, és pontban tízkor elhajtottak azzal, hogy a mi doktornénink szabin van, a helyetteséhez tízig lehetett volna menni, kihívni orvost csak tízig lehet, vigyem le este hatkor az ügyeletre. Anyósom visszahívta és leordította őket, és kijött a dokinéni mégis. Iszonyat. Nem tudom biztosítani a gyerekemnek azt, amire szüksége van, csak mert nem tudom, hogy orvosi ellátás annak jár, akinek az eszköztárában szerepel a telefonbaordítozás.
És még tudnám sorolni... mert van ezen kívül is. Vagyis ha pici lazulás van, mint most, elalszik, vagy vki vigyáz rá, akkor beugranak a fejembe az amúgy is meglévő gondok.
A versektől, amiket beírtam, nem kell megijedni, a költőnővel közös munkahelyünk volt kb két évig (ott tanított, ahol én iskolatitkárkodtam), és nagyon büszke vagyok rá.