Cikkek

Csendesnap a kis Refiben

Az utolsó tanítási napon senki nem vitt iskolatáskát a Kálvin János Általános Iskolába, legfeljebb az, aki elfeledkezett arról, hogy csütörtök délelőtt közösen vonul át a 150 diák, hogy még többet megértsen a Karácsony üzenetéből, s Isten előtt elcsendesedve áldást kérjen a családja ünneplésére. Nagy György lelkipásztor fogadta és köszöntötte szeretettel a hidegről bejövőket. Vadász Sándor tanító úr gitáros énektanítása után a gyerekek Panov apó történetét ismerhették meg, aki egész nap várta Jézus eljövetelét, s csak este értette meg, hogy Jézus minden olyan ember személyében bezörget hozzánk, aki szükséget szenved vagy jó szót vár.

A gyermekek egy ünnepi színdarabot adtak elő Murgulyné Kovács Edit tanárnő aktív közreműködésével, majd egy rövidfilm megtekintéséval idézték fel a nyári gyermektábor és családi nap örömteli perceit.
Az imádság és buzdító gondolatok után a gyülekezeti terem előtt alma és aprósütemény várta a kisdiákokat, akik megköszönték a gyülekezet vendéglátását, boldogan mentek haza belefeledkezni a téli szünet örömeibe.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél