Cikkek

Milyen érdekes

Milyen érdekes, hogy könnyen elhisszük azt, amit az újságok és a TV mond, de a Biblia üzeneteit állandóan megkérdőjelezzük.

Milyen érdekes, hogy 1 -2 ezer korona soknak tűnik, amikor adakozunk, de milyen kevés pénz, ha elmegyünk egy bevásárlóközpontba vásárolni.
Milyen érdekes, hogy 1 órán át szolgálni az Urat hosszúnak tűnik, de a focimeccs 90 perce kevésnek.
Milyen érdekes, hogy hosszúnak tűnik a templomban, gyülekezetben eltöltött idő, de milyen rövid, amikor megnézünk egy filmet a TV-ben.
Milyen érdekes, hogy amikor imádkozunk, akkor alig tudunk mit mondani az Úrnak, de amikor a barátunkkal vagyunk akkor nem jelent nehézséget beszélgetni.
Milyen érdekes, hogy izgatottan várjuk a folytatást egy focimeccs hosszabbításánál, de amikor a templomban, gyülekezetben tovább tart az alkalom, már egyből elkezdünk zúgolódni.
Milyen érdekes, hogy milyen nehezünkre esik egy egész részt elolvasni a Bibliából, de mennyire könnyedén elolvasunk egyszerre akár 100 oldalt is a kedvenc könyvünkből.
Milyen érdekes, hogy egy színházban, koncerten, meccsen mindenki azon van, hogy az első sorba szerezzen jegyet, de a templomban, gyülekezetben senki sem akar az első sorokba ülni.
Milyen érdekes, hogy egy gyülekezeti, templomi alkalmat hetekkel korábban szorítjuk be a programunk közé, de egyéb más eseményeket akár az utolsó pillanatban is képesek vagyunk beiktatni.
....ugye mindez milyen érdekes?
Kedves Testvérem!
Tégy róla, hogy ne legyen mindez ennyire érdekessé a közeljövőben!

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél