Cikkek

Velem történt a csoda

2012. december 26-án agyi infarktust kaptam: a baloldali végtagjaim lebénultak. A hatvani kórházba kerültem, ahol némi biztató javulás kezdődött. Január 2-án végre hazamehettem.

A javulás azonban megtorpant, tehetetlen állapotom stagnált. Január végén a kistarcsai rehabilitációs osztályra kerültem, ahol két hétig meglehetős intenzitással tornáztattak, valamint infúziós terápiát adtak, gyógyszereket cseréltek. Javulni kezdett az állapotom. Ezután hétvégére hazaengedtek. Február 16-án délután 5 órakor éreztem, mintha az Úr kegyelme rám szállna: megmozdult a bal vállam, felkarom, alkarom. Elkezdtem tudni mozgatni a felső, majd alsó végtagomat, persze nem rögtön, mint egy egészséges, de már mozgott! Tudom, hogy ilyen csodálatos és gyors gyógyításra csak az Úr képes, ezért halleluját kiáltottam, és dicsőítettem Őt.

Azóta is fokozatosan érzem az Úr kegyelmét: megfelelően gyógyulok. A kórházba még visszamentem, s beszámoltam orvosaimnak a gyors javulásról. Csodálkoztak, mert két hét alatt nem szokott ilyen mértékű javulás történni.  Alaposan megvizsgáltak, majd a megfelelő tudnivalókkal ellátva hazabocsátottak. Azóta is imádkozunk az Úrhoz, s dicsőítjük Őt. Áldassék az Ő neve!

Blaskovics József

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 123, összesen: 294622