Cikkek

Szeretsz korán kelni?

Ez év elején negyven napig imareggeleket tartottunk, hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken a gyülekezeti teremben.

Nagyon tartalmasak voltak ezek az alkalmak. Elolvastuk az aznapi Igét az Bibliaolvasó kalauzból, majd két kérdésre kerestük a választ: Miben bátorít és miben marasztal el az adott igeszakasz? Nagyon sokat épültünk ezekből a beszélgetésekből. Ezt követően imádkoztunk. Rendszeres imatémáink közé tartozott áldást kérni a gyülekezeti alkalmakra és szolgálatokra.
Imádkoztunk betegeinkért, gyülekezetünkért, szórványgyülekezeteinkért, és az éppen aktuális problémákért. Közbenjárunk minden héten egy olyan országért, amelyben keresztyénüldözés folyik. Annyira áldásos volt ez a pár hét, hogy úgy döntöttünk, a heti egy imareggelt a következőkben kettőre emeljük. Így minden héten: kedden és pénteken reggel hattól-hétig továbbra is össze fogunk jönni és imádkozunk.
Szeretnélek téged is bátorítani, ha van rá lehetőséged, és rá tudsz szánni alkalmanként egy-egy órát, csatlakozz hozzánk! Nem fogod megbánni, mert sokkal több áldást kaptunk ez idő alatt, mint amit a korán keléssel járó kényelmetlenség és lemondás jelentett.

Fonyódi Imréné Judit

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 209, összesen: 294706