Cikkek

Kékkeresztes találkozó Hatvanban

2013. május 12-én vasárnap gyógyult szenvedélybetegek utógondozó csoportjának meghívására az ország számos pontjáról érkeztek vendégek hatvani gyülekezetünkbe. Az alkalom istentisztelettel kezdődött, majd egy gyomai testvérünk tett bizonyságot arról, miként szabadult meg az alkohol rabságából.

Ebéd után Kim Sun Taik missziós lelkipásztor és felesége Bo Kyeung számoltak be a szórványokban és Hatvanban végzett munkájukról. A beszámoló után megajándékoztak minket egy gyönyörű énekkel. Ezt követte Ron Seck amerikai missziós lelkipásztor érdekes igehirdetése, érintve az alkohol, a drog, sőt a munkamánia lélekkárosítását is! A dicsőítő csoport énekei végig kísérték napunkat, sok dalt a vendégekkel együtt énekelve. A családias hangulatú találkozó Némethné Balog Katalin MKKE vezető igehirdetésével zárult.

Valóban átéltük a nap Igéjét: „A tanítványok azonban megteltek örömmel és Szentlélekkel" (ApCsel 13,52).

Hálás köszönet a Hatvani Református Gyülekezetnek a sok segítségért, a helyért és szolgálatért!

Kékkeresztes csoportalkalmakat minden pénteken 18 órakor a hatvani református gyülekezeti teremben tartjuk. Várunk minden gyógyulni vágyó és gyógyult szenvedély beteget. Az érdeklődőket is szívesen látjuk!

Kollár László

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 257, összesen: 294754