Cikkek

Legutóbbi számunk óta történt

-június 5-én a helyi Gedeon Társaság tagjai tettek ünnepi fogadalmat a baptista imaházban. Gyülekezetünk nevében igével köszöntöttük őket.

-június 6-án templomi istentisztelet keretében került sor tanévzáró istentiszteletünkre.
-június 13-án a Kálvin János Általános Iskolánk tanévzáró alkalmán nt. Bartha Gyula esperes úr szolgált a Kossuth téri templomban.
-június 20-án a már hagyománnyá is váló presbiteri imanap került megrendezésre, melyen együtt imádkozhattunk egyházunkért, hazánkért, családjainkért és gyülekezetünkért.
-július 5-7 között került megrendezésre az északi templom udvarán hittanos táborunk száznál is jóval több résztvevővel. A záróalkalmon a gyermekek szolgáltak műsorral a szűlők előtt.
-július 10-én ifjúságunk vett részt a Vásárosnaményban rendezett ifjúsági napon.
-július 11-én főtiszteletű dr. Bölcskei Gusztáv püspök úr beiktatta két megválasztott lelkipásztorunkat tisztébe. Az istentisztelet után szeretetvendégség fogadta vendégeinket. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindazok munkáját, adományát akik hozzájárultak az alkalom illő lebonyolításához.
-július 12-16 között gyülekezetünk ifjúsági közössége Balatonszabadiban vett részt testi-lelki építő táborban.
-július 23-27 között 46-an vettek részt gyülekezetünkből azon a kiránduláson amely Dél-Erdély kulturális, nemzeti, egyházi nevezetességeit látogatta meg.
-júliusban mindkét parókiánk udvarán térkővel került kialakításra a kocsibejáró.
-augusztus 5-9 között megrendezésre hittanos gyermektáborunk 31 gyermek és 9 felnőtt megrendezésével Síkfőkúton.
-augusztus18-án a Nyírbátori Zenei Napok keretében a Kossuth téri templomunk adott helyet a Brassai zenekar koncertjének.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél