Cikkek

Húszasok-harmincasok köre

Megszülettünk !!!! HÚ-HA.


Hosszú várakozás, megannyi próbálkozás és imádság után egy csodálatos Istentől jövő karácsonyi ajándékban lehetett részünk: létrejött a Húszasok - Harmincasok Köre. (= Húha)
Az ifiből már kinőttünk, hiszen mások a problémáink, más az élethelyzetünk. A nagy gyülekezetben, a házi alkalmakon sincs igazán otthon az ember, speciális, a korosztályunkat érdeklő kérdéseinkre választ gyakran nem kapunk. Nagyon vágytunk már egy olyan családias közösségre, ahol hasonló korú keresztyénekkel együtt épülhetünk, így építve egymást, és a gyülekezetet is.

A HÚHÁ- nak két alkalma van.
Az egyik alkalom egy nyitottabb együttlét, mely Mátészalka fiatal felnőtt korosztályát kívánja összefogni, és Jézus felé terelgetni.

Helye: Mátészalkai Művelődési Központ 12. Terem
Ideje: Minden második héten, kedden 18. 00-kor
Az első ilyen alkalmon a múlt héten vehettem részt, mely Isten dicsőítésével kezdődött. Rövid bemutatkozás után Adamcsik Dávid tartotta az igei bevezetőt, amelyhez később mindenki hozzászólhatott.
Oldottabb légkörben, (üdítő és süti mellett) az Ige kapcsán sok személyes dolog is felszínre került. Jól esett új arcokat látni, beszélgetni.
Már előre várjuk a december 21-ét, a következő alkalmat. Téma: A Karácsony.
Minden érdeklődő 20-as, 30- as fiatalnak meleg szeretettel ajánljuk!!!

A másik együttléten bibliatanulmányozást folytatunk, imádkozunk, a szükséges szervezési feladatokat beszéljük meg, tulajdonképpen testi-lelki értelemben is felkészülünk a nyitottabb alkalmakra.
Ideje: Minden első héten, kedden 18. 00-kor
Helye: Református Lelkészi Hivatal, Mátészalka, Rákóczi út

Igaz az Ige: Nem jó az embernek egyedül lennie. (1Móz. 2: 18)! Ha Te is így érzed, akkor nagy - nagy szeretettel várunk, hogy bennünk barátra, Krisztusban pedig örök, hűséges Társra találj !!!
Tóth Judit Zsuzsanna

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél