Cikkek

"Szolgáljatok az Úrnak örvendezéssel!-

44 iskolás gyermek és 5 felnőtt részvételével zajlott a füzérkajatai hittanos tábor 2006. július 24-28-ig Becsei Miklós lelkipásztor vezetésével. Munkatársak voltak: Becseiné Kató Anikó lelkész, Losonczi Léna és ifj. Mónus Béláné pedagógusok, Sajtos Lászlóné óvodapedagógus.

Isten igéjével, a közösség élményével és a zempléni tájegység természeti és kulturális értékeinek megismerésével töltötték a hetet a tábor résztvevői. Köszönjük gyülekezeti tagjaink, a vállalkozók és jó szándékú emberek felajánlásait. Támogatóink voltak: a Mátészalkai Ref. Egyházközség és benne gyülekezeti tagjaink adományai; Református Nőszövetség; Mátészalka Város Önkormányzata; Kőszikla Keresztyén Könyvesbolt; Nyírsütő Kft. és Virágh Miklósné; Flamand Pékség és dr. Szűcs Lajosné; Öcsi Hús Rt; Seres Miklós; dr. Hajdú Károlyné és a Sas Patika; Czibula Józsefné; Friesland Hungária zRt; Katica Játéknagyker, valamint a szülők felajánlásai.
Táborozó gyermekeink a Kossuth téri templomban július 30-án délelőtt "A boldogság kék madara- című színdarabot adták elő. Az istentiszteletet az M1 kábeltelevíziós csatorna is felvette, és későbbi időpontokban sugározta.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél