Cikkek

Legutóbbi számunk óta történt:

-június 10-én a Nagyecseden rendezett egyházmegyei konfirmandus focikupán két csapat is képviselte gyülekezetünket. Jó szereplésükért emléklapot kaptak.

-június 11-én a mátészalkai, fehérgyarmati és vásárosnaményi házaspári körök tartottak közös alkalmat Tivadaron. A kellemes nyár délutáni alkalmon mintegy 40 fő vett részt.
-június 18-án tartottuk Kálvin J. Általános Iskolánk tanévzáró alkalmát.
-június 21 és 23 között került megrendezésre a "Szupermágnes- elnevezésű gyermekhét, melyen naponta 110-130 óvodás és általános iskolás korú gyermek vett részt. A téma Jézus élete volt, aki magához vonzotta a tanítványokat, a gyermekeket és a bűnösöket.
-Június 24-én először került megrendezésre a református családi nap. A gyermekek műsora mellett evangelizáció, koncert, bábszínház, rendőrkutya és tűzoltó bemutató, apa-fiú focimeccs és sok más egyéb program várta gyülekezetünk tagjait.
-július 24 és 28 között hittanos táboron vehetett részt 45 iskolás és 5 felnőtt a zempléni Füzérkajatán. A hazatérő táborozók július 30-án a Kossuth téri templomban adták elő a "Boldogság kék madara- című színdarabot. Az istentiszteletet az M1 kábeltelevíziós csatorna is felvette, és később sugározta.
-július 30 és augusztus 3 között a "Jövő útja- névvel biciklitúrán vettek részt ifiseink. Szatmár-Bereg nevezetességei mellett megismerkedtek gyülekezeti kezdeményezésekkel és a térség lehetséges kitörési pontjaival is.
-augusztus 8-án gyülekezetünk ifjúsága találkozott a Paposon táborozó és ottani evangelizáción szolgáló Bibliaszövetséges fiatalokkal. Az esti alkalmakon Sípos Aba Álmos budapesti lelkipásztor szolgált.
-augusztus 12-én ifiseink szolgáltak zenei betéttel a rohodi falunapon tartott evangelizáción, melyen Szeverényi János missziói lp. szolgált.
-augusztus 17-én a világtalálkozóra kerékpárral induló fiataloknak adott helyett egy éjszakára iskolánk.
-augusztus 17-18-án 14 presbiterünk vett részt a Református Világtalálkozó keretében megrendezésre kerülő presbiteri konferencián Kisvárdán.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél