Cikkek

Bibliakulcsos gyerektábor

Négy csodálatos napot töltöttünk együtt augusztusban a gyerekekkel a "Minden napra kell egy kulcs- c. napközis gyerektáborban. Miről is szólhatott volna ez a tábor 2008-ban, a Biblia évében, mint a legértékesebb műről, a Bibliáról, a legtöbb nyelvre lefordított könyvről.

A gyerekek bibliai történeteket ismerhettek meg, hallottak Jézusról, együtt játszottak, dalokat, tanultak, izgalmas sor- és akadályversenyeken vettek részt valamint értékes olvasmányokkal gazdagodhattak. Minden nap közösen ebédeltünk a Kodály Z. Ált. Iskolában. Végig jó idő volt.
Nem lehet elfelejteni az utolsó szombati napot, amikor a gyerekek dallal, tánccal, verssel, színjátékkal és zenével, tehát -mindennel- az Urat dicsérték és magasztalták.
Hálásak vagyunk, mert végig éreztük az Úr szeretetét és jóságát. Köszönjük, hogy Ő végig velünk volt és megtapasztalhattuk újból kegyelmét.
Sokan szolgáltak (fiatalok és felnőttek), de egy nevet szeretnék kiemelni: Petrovics Gusztáv presbiterünket, aki az egész programot tervezte, előkészítette, s megvalósulásában is aktívan közreműködött. Köszönet mindenkinek, aki imádkozott értünk.
Kapcsolódó linkek

http://www.hatvanref.hu

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 493, összesen: 294990