Cikkek

Baba ─ mama klub hírek

Isten nagyon gazdagon megáldott bennünket, mert sok kisbaba született az utóbbi időben gyülekezetünkben. Éppen ezért az elmúlt évben megalakítottuk a baba-mama klubot. A klub azért jött létre, hogy a kisgyermekes anyukák megbeszélhessék mindennapi gondjaikat, valamint ötleteket és tanácsokat adjanak-kapjanak a gyermeknevelés és a családi élet egyéb területein. Együtt tanulmányozzuk a Bibliát és hordozhassák egymást imában.

A kezdeményezés visszhangra talált. A gyülekezet egésze támogatja a szolgálatot. Nagy örömmel jövünk össze kéthetente, az anyukák és a gyerekek is alig várják, hogy találkozhassunk. A kezdőcsapatunk már lelkes hallgatója a gyülekezeti gyermekóráknak. Reméljük, hogy az a barátság, ami formálódik a gyermekek között, nagykorukra is megmarad, és mindenkor örömmel fognak jönni a szüleikkel együtt az istentiszteleti alkalmakra.
Nem titkolt szándékunk, hogy a baba-mama klub egyfajta hívogató alkalommá legyen a gyülekezetbe, így a játszótér is evangelizáló hellyé válhat. Egyre nagyobb az éhség a nem hívő családokban Isten és a jó közösségek iránt. Magam is meglepődtem azon, hogy milyen könnyű így hívogatni a gyülekezetünkbe olyan kismamákat is, akikkel először találkoztunk a játszótéren. Köszönjük a támogatásotokat, és kérjük, hordozzatok bennünket továbbra is imádságaitokban.

Fonyódiné Judit


Kapcsolódó linkek

http://www.hatvanref.hu

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 276, összesen: 294773