Cikkek

Húsvéti istentiszteleteink rendje - 2005-ös programok

Jegyezzük be naptárainkba!


Április 16-án, szombaton, 16.00-kor ismét meglátogat bennünket az európai hírű

JESUS REVOLUTION

tánc- és énekegyüttes
Tekintettel arra, hogy az alkalom rendkívüli megszólító erővel bír, hívogassuk már most, és hozzuk el barátainkat is a koncertre. Minden generációt hívunk, aki szereteti a dinamikus jó zenét és kész elgondolkodni létünk problémáiról, s valamit tenni is szeretne...


Húsvéti istentiszteleteink rendje március hónapban:

Szórványokban:
19-én, fél 3-kor: Csány;
20-án 3-kor: Petőfibánya; Apcon: fél 5-kor
22-én, 3-kor: Ecséd;
Húsvét első napján fél 9-kor Heréd; 11-kor Bátonyterenye; 2-kor: Lőrinci; 3-kor: Pásztó; fél 5-kor: Tar;
Húsvét második napján: 10-kor: Szirák; 3-kor: Jobbágyi;

Hatvanban:
Nagypénteken de. 10-kor és este 6-kor,
valamint
Nagyszombaton du. 4-kor (gyermekek szereplésével),
Húsvét mindkét napján pedig de. 10-kor.



Április 23-án, szombaton egész napos CSENDESNAPot tartunk a hatvani templomban.
Kezdés de. 10-kor.
Témák:
a) Kapcsolatom Istennel,
b) Kapcsolatom testvéreimmel
c) Mi a feladatom a világban?
Délben szerény ebéddel kínáljuk meg vendégeinket.

Szolgálnak: Ficsor Károly és az Örömhír Alapítvány Orgoványról.



GYÜLEKEZETI TÁBOROZÁS

Vajtán, a Zichy Kastélyban, június 20-25 között. Részvételi díj igényektől függően. A kalkuláció még folyamatban van (kb 19-25 ezer Ft személyenként az 5 éjszakára). Az igényeket a jelentkezés sorrendjében tudják teljesíteni, tehát igyekeznünk kell!


SZÓRVÁNYNAP

Pásztón, július 3-án, du. 3-kor, az evangélikus templomban. Célunk, hogy szórványaink a lehető legteljesebben képviseljék magukat, s szolgáljanak egymás felé. Természetesen vendégelőadót is fogunk hívni. Úgy tűnik egy diákcsapat Dél-Koreából is érkezik.



GYÜLEKEZETI KIRÁNDULÁS

Július 16-án
autóbusszal Győrbe szeretnénk eljutni. Meglátogatnánk az ottani gyülekezetet, és közös áhítaton vennénk részt az ottani lelkipásztor szolgálatával. A történelmi városmag megtekintése után Pannonhalmára indulnánk. Megtekintenénk a világ kulturális örökségként számon tartott bencés Főapátság templomát, Gyűjteményét és gyönyörű udvarát. Hazafelé jövet, reménység szerint, Budapesten egy városligeti sétát is megejthetnénk.
Jelentkezni most is Blaskovics Juditnál lehet az istentiszteletek után. Részvételi díj: 2.400,- Ft (Ez tartalmazza az útiköltséget és a kedvezményes belépőt is. Jó lenne, ha most is szórványonként egy valaki regisztrálná a jelentkezők nevét és összegyűjtené a részvételi díjakat.)


Pénzügyeinkről:

Aki adójának 1%-át a Református Egyháznak szeretné felajánlani, a 0066-os kódot használja.
Aki a másik 1%-kal a Parakletos Alapítványt (a Vigasztaló újság kiadása, családos konferenciák szervezése) kívánja támogatni, az a következő adószámot írja nyilatkozatára: 19045229-1-03

Számos esetben kérdezik a lelkipásztort, mennyi egyházfenntartói járulékot kell fizetni? Presbitériumunk nem rögzítette a járulék mértékét. Az országos Református Egyház a jövedelem 1%-ának befizetését ajánlja, habár többen a bibliai tizedet fizetik egyházközségünknek. Köszönet az adakozóknak, minden forintért, dicsőség Istennek gondoskodó szeretetéért.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 322, összesen: 294819